Sezonul estival este din ce în ce mai aproape, motiv pentru care trebuie să începi să îţi pregăteşti ţinutele de vară. Îţi vei dori ca acestea să fie cât mai răcoroase, dar şi să îţi păstrezi stilul personal. Aşa că am pregătit pentru tine cele mai confortabile outfituri pe care le poţi purta indiferent dacă eşti în vacanţă sau mergi la birou.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată TOP 3 ţinute ce nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă vară aceasta

1. Pentru partea feminină:

·      Rochii vaporoase

Unul dintre cele mai aşteptate outfituri pentru sezonul cald sunt rochiile vaporoase, purtate cu sandale cu talpă joasă sau chiar cu saboţi. De preferat ar fi ca acestea să fie în culori cât mai deschise şi din ţesături precum inul, tocmai pentru a nu te încinge şi pentru a nu menţine căldura.

·      Pantaloni scurţi cu talie înaltă şi top

Fie că mergi la birou, sau mergi să te vezi cu prietenii, atunci combinaţia dintre pantalonii scurţi cu talie înaltă şi topurile simple este una câştigătoare. Aceasta poate fi purtată atât cu o pereche de sandale cu toc, cât şi cu o pereche de pantofi de damă sport.

·      Fustă midi

Fustele midi cu imprimeu sunt o alegere perfectă pentru orice ocazie, de la întâlniri cu prietenii, la evenimente elegante. Acestea sunt confortabile şi îţi permit să te simţi rafinată, dar şi să te bucuri de libertatea de mişcare. Poţi asorta o fustă midi cu o bluză lejeră şi o pereche de sandale cu toc, pentru un look feminin şi sofisticat.

2. Pentru partea masculină

·      Pantaloni scurţi şi tricou

Este mult mai uşor să faci o ţinută dacă eşti bărbat. Îţi poţi asorta o pereche de pantaloni scurţi cu un tricou simplu sau dacă vrei ca ţinuta ta să iasă din anonimat poţi apela la tricouri personalizate cu diferite mesaje, cum ar fi cele de pe Ruvix.ro. Deşi pare o ţinută simplă, dacă alegi vei alege culorile astfel încât să fie complementare, acesta te va face să atragi toate privirile şi să te simţi încrezător. Un astfel de outfit îl vei putea purta atât atunci când mergi la job, cât şi când ieşi la o plimbare sau în vacanţă.

·      Pantaloni chino cu cămaşă de in

Vara este perioada perfectă pentru a scoate la iveală cămăşile de in, în culori precum nude, albe sau chiar verzui. Astfel, pentru serile în care ieşi la o terasă, alături de amicii tăi, poţi apela la o astfel de combinaţie. În picioare poţi lua o pereche de mocasini sau o pereche de adidaşi, astfel încât să completezi ţinuta.

Vara îţi oferă libertatea de a fi creativ şi de a crea ţinute care să atragă toate privirile. Mai mult, sezonul estival îţi şi oferă posibilitatea de a petrece mult mai mult timp în aer liber sau de a merge la mai multe evenimente unde îţi poţi pune în valoare ţinutele. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.