Domeniul de rent a car este tot mai popular în zilele noastre. Nevoia de confort şi de rapiditate în ceea ce priveşte deplasările pe care le facem ne determină să luăm tot mai des în considerare serviciile de tip rent a car. Cine şi-ar lăsa maşina pe mâna voastră? În condiţii avantajoase închirierea unei maşini de la FMN Rent este o alegere ideală. Iată de ce!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fără limită de kilometri

Închirierea unei maşini de la agenţia această, cu pagina oficială Fmnrent.ro vine cu marele avantaj de a nu taxa extra în funcţie de un anumit număr de kilometri. De altfel acest aspect nu este unul care să impună o altfel de tarifare.

Preţurile sunt şi ele avantajoase. Depinde de maşina pe care o preferaţi, dar şi de durata închirierii. În cazul celor care aleg închirierea pe termen mediu sau lung, tariful scade. În plus, dacă veţi închiria mai multe maşini sau pe perioade lungi de timp puteţi negocia pachetele de servicii. Sunt mulţi cei care încearcă să introducă în pachetul salarial extra beneficii pentru salariaţi, iar asigurarea transportului poate fi una dintre acestea.

Predare şi preluare din oraşe din ţară

FMN Rent este o soluţie imediată pentru cei care ajung în ţară şi au nevoie de inchirieri masini Otopeni. Pot închiria pe loc, sediul celor de la FMN Rent fiind chiar aici. La fel de bine însă, se pot asigura că maşina dorită este disponibilă de cum ajung în aeroport, astfel încât pot face toţi paşii de închiriere, online.

Predarea şi preluarea maşinilor închiriate de aici pot avea loc din:

  • Bucureşti: atât din oraş, cât şi din aeroporturi.
  • Sibiu: din oraş sau de la aeroport.
  • Timişoara, Cluj, Craiova: de la aeroport.
  • Braşov: din oraş.

Cât priveşte flota de maşini pusă la dispoziţie trebuie spus că aceasta este despre atente selecţii. Veţi găsi opţiuni de maşini corespunzătoare cu nevoile voastre. Mai presus de orice veţi pune nevoia de confort, iar asta să nu însemne că veţi conduce o maşină care consumă enorm de mult. Veţi găsi aici maşini ce nu sunt foarte rulate, arată impecabil şi funcţionează de asemenea ireproşabil.

Contracte avantajoase

Atunci când veţi închiria cel mai probabil veţi urmări care sunt variantele avantajoase privind preţurile. Acestea nu sunt însă singurele de interes. Cei de la FMN rent vă permit să prelungiţi contractele înainte ca acestea să expire, fără condiţii absurde de a încheia contractul existent, a preda maşina şi să o luaţi de la capăt cu paşii de închiriere.

Rent a car nu a fost nicicând mai simplu cu această agenţie! Rezervaţi maşina dorită din portalul online şi veţi şti de la bun început care este tariful ce ar urma să îl achitaţi. Totul cu maximă transparenţă şi în condiţii care vă vor mulţumi încât să reveniţi oricând aici, când aveţi nevoie de servicii rent a car din nou.

Detalii despre maşinile disponibile şi contractul ce urmează să fie semnat de cele două părţi implicate regăsiţi online, în pagina oficială.

Contact:

office@fmnrent.com

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.