Sere Flori Mihăieşti este un eshop care dispune de variate opţiuni în materie de flori, dar distribuie şi cele necesare pentru acestea cum ar fi ghivece sau pământ. Este importantă o floare într-o casă deoarece schimbă aspectul, deci aduce o pată de culoare, dar are şi efecte benefice pentru sănătate pentru că oxigenează încăperea în care se află.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Există anumite tipuri de flori şi plante care rezistă doar în interior din cauză că temperaturile prea ridicate sau prea scăzute le afectează, la fel şi razele soarelui care cad direct pe frunze. La acest magazin online puteţi găsi atât plante de apartament cât şi plante de exterior de unde puteţi alege care sunt variantele pentru casa voastră.

Plante pentru interior, pentru fiecare cameră

În fiecare cameră a casei poate exista câte o plantă. Nu trebuie să alegeţi numaidecât variante mai pretenţioase care necesită o îngrijire mai atentă, mai ales dacă sunteţi la început pe acest drum. Unele plante necesită udare o singură dată pe săptămână şi se dezvoltă şi cresc optim.

Puteţi înfrumuseţa aspectul casei foarte uşor cu ajutorul unor plante, chiar dacă sunt sau nu cu floare. Pe site la Sere Flori Mihăieşti puteţi găsi la categoria cu flori de apartament mai multe opţiuni de unde puteţi alege. Printre acestea se află:

-Ficus Elastica: acesta poate ajunge la înălţimea de 2-3 metri. Are nevoie de un substrat neutru, cel din magazin, universal. Are frunzele mari şi în general lucioase. Nu trebuie udat cu apă foarte rece şi pământul său trebuie să fie umed mai mereu. În perioadele foarte calde are nevoie de pulverizare cu apă pe frunze.

-Lămâiul în ghiveci: are nevoie de lumină. Îi place căldura dar dacă sunt peste 35 de grade Celsius, acesta se opreşte din creştere. Pe măsură ce creşte acesta trebuie mutat în vase tot mai mari. Puteţi pune nisip la fundul vasului în care acesta este plantat, deoarece ajută la drenaj.

-Sarracenia: este o plantă carnivoră, iubitoare de lumină, care ademeneşte insectele în frunzele sale care au formă de tub. Acestea sunt lipicioase şi odată aşezată insecta pe marginile sale, planta îşi închide tubul astfel încât insecta se îneacă în enzimele digestive. Substratul acestor plante trebuie să fie în permanenţă umed.

Aceste plante alături de multe altele sunt disponibile pe site şi pot fi aşezate în orice cameră, în funcţie de lumina din acestea şi condiţiile de viaţă ale plantelor.

Plante pentru exterior

În această categorie paleta este şi mai vastă, deci variante sunt multe. Plantele  pentru exterior nu sunt atât de pretenţioase şi puteţi alege pentru fiecare colţ al curţii câte una, indiferent de cât de tare bate lumina soarelui.

Printre plantele apreciate şi îndrăgite pentru exterior se enumeră lavanda care emană şi un parfum îmbietor, alături de aspectul lor plăcut, în nuanţe de mov închis. Iedera este o altă variantă, alături de  campanula, coleus sau altele.

Puteţi accesa site-ul pentru a vizualiza toată gama de produse disponibile. La o plasare de comandă le puteţi primi pe toate acasă, alături de substrat sau ghivece de diverse modele, culori şi materiale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.