Promovarea unui brand sau a unei afaceri nu se face doar în mediul online. Odată cu evoluţia tehnologiei a evoluat şi modul prin care poţi să îţi promovezi afacerea. Chiar dacă foarte multe persoane aleg să îşi expună brandul în online, offline-ul a câştigat mult teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Personalizează obiecte promotionale pentru afacerea ta! Testează expunerea şi în offline pentru un succes cât mai mare!

Optează pentru promovarea unei afaceri în mediul offline, prin distribuirea unor obiecte promoţionale. Acestea pot fi personalizate la SamPromo. SamPromo este un atelier de obiecte promotionale personalizabile. Categoriile produselor care pot fi personalizate depăşesc cifra 9, aşadar sunt mii de produse pe care le poţi personaliza.

Atelierul se adresează exclusiv companiilor, aşadar dacă ai deja un brand şi vrei să îl faci cunoscut, acum este ocazia! Varietatea de produse se încadrează în mai multe domenii, pentru ca orice companie să beneficieze de cât mai multă expunere. Obiectele ce se pot personaliza sunt foarte utile şi nu se pot pierde uşor. Din raţiuni practice acestea vor fi apreciate de toţi cei cărora le veţi înmâna.

Gamă largă de produse pentru toţi clienţii

Dacă vrei să alegi promovarea în mediul offline şi nu ştii cu ce să începi, este bine să îţi stabileşti priorităţile. În această categorie sunt incluşi partenerii de afaceri, potenţialii clienţi şi cei cu care îţi doreşti cel mai mult să ai legături strânse. Pentru fiecare dintre ei sunt disponibile mai multe produse pe care le poţi personaliza. Personalizarea se poate face cu numele companiei tale, logo-ul tău sau chiar numele celor cărora le dăruieşti ori poate cu un scurt mesaj.

Gama variată de produse personalizabile se împarte în următoarele categorii: instrumente de scris, office & business, genţi & voiaj, produse alimentare & băuturi, articole pentru copii & jucării, brelocuri & ustensile, tehnologie & mobil, vitalitate & îngrijire, Hygienic Collection şi produse cadou. Toate acestea sunt disponibile într-un număr mare, astfel încât să poţi personaliza cât ai nevoie. Alegerea tipului de produs trebuie să ţină cont şi de valorile unui brand sau de ceea ce înseamnă concret domeniul nostru de activitate.

Domeniul afacerii tale este foarte important în alegerea unui produs pe care să îl personalizezi. Obiectul promoţional trebuie să aibă o strânsă legătură cu ceea ce oferi - produs sau serviciu - astfel încât să fi recunoscut cât mai repede.

Promovează-ţi afacerea oriunde cu ajutorul obiectelor promoţionale

Pe site-ul sampromo.ro ai la dispoziţie multiple căi prin care îţi poţi promova afacerea. De la cele mai mici obiecte, până la cele mai mari, afacerea ta poate fi afişată pe ele. Fie că vorbim de un pix sau de un panou publicitar, SamPromo te ajută să te promovezi. Cu cât obiectul este mai potrivit cu afacerea ta, cu atât mai mult impactul vizual creşte.

Dacă vrei să optezi pentru mai multe produse, poţi solicita o ofertă la acest atelier de promoţionale. În scurt timp vei primi un răspuns care include toate detaliile referitoare la personalizarea obiectului. Pentru şi mai multe detalii, SamPromo îţi stă la dispoziţie prin numărul de telefon afişat pe site. De asemenea, mai ai şi o altă posibilitate de contact, respectiv adresa de e-mail vanzari@sampromo.ro.

Tot ceea ce regăsim aici se încadrează în lista de abordări interesante şi practice pentru a promova un brand. Pentru că la un moment dat oricine are nevoie de instrumente de scris sau de un calendar. Acestea afişează sub ochii publicului un brand cu care se va obişnui. Îşi va clădi aşadar o părere despre acesta. Indubitabil o promovare de acest gen este eficientă.

Personalizează obiecte promoţionale pentru afacerea ta şi pune bazele unui drum către succes!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.