AMC Networks International – Central and Northen Europe, difuzorul televiziunii AMC în Europa Centrală şi Orange, furnizor de telecounicaţii de top în România, anunţă un nou acord de distribuţie pentru AMC. Conform înţelegerii, Orange România a adăugat televiziunea AMC în pachetul de bază ”Basic”. Fiind gazdă a serialelor dramatice originale: ”Fear the Walking Dead”, ”The Terror”, ”NOS4A2” şi ”Better Call Saul”, această lansare este parte din continua expansiune a postului AMC în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

AMC va fi parte din pachetul de bază de la Orange, astfel făcându-l disponibil pentru un număr substanţial mai mare de gospodării din ţară, care au abonamente TV. Serviciul de televiziune prin cablu şi satelit, Orange Home TV, numără peste 528.000 de clienţi.

Ca parte din noul acord, Orange pune la dispoziţia abonaţilor săi SVOD, doua seriale digitale exclusive ”True Terror” şi ”The Althea Tapes”, ce provin de la AMC Studios, pentru a completa călătoria palpitantă din titlurile originale AMC: ”The Terror” şi ”Fear the Walking Dead”.

Mai mult, pe lângă extinderea AMC, televiziunea CBS Reality ce aparţine de AMC Networks International se lansează pentru prima dată la Orange, în pachetele Universe şi Family. Dedicată documentarelor şi serialelor bazate pe crime reale şi investigaţii, CBS Reality prezintă emisiuni originale exclusive printre care ”Donal MacIntyre: Dosare de crimă” şi seriale cunoscute precum ”Judecătoarea Judy”, ”Cu sânge rece” şi ”Ce sau cine mă omoară?”

Despre AMC Nentworks International Europa Centrală şi de Nord

AMC Networks International – Europa Centrală şi de Nord (AMCNI-CNE), o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional, este o companie internaţională de top în domeniul difuzării şi distribuţiei de posturi TV tematice. În prezent, portofoliul include multitudine de posturi TV cu un conţinut variat printre care: filme şi seriale, producţii pentru copii, infotainment şi sport. AMCNI-CNE deţine şi operează feed-ul global al televiziunii JimJam, precum şi feed-urile multor altor canale din Europa Centrală şi de Est, precum: AMC, Film+, Filmcafe, Film Mánia, MGM, Sport1, Sport2, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home şi TV Paprika. În plus, compania are în portofoliu canalul german pay-TV KinoweltTV şi postul OBN din Bosnia şi Herzegovina. Posturile AMCNI CNE sunt programate pentru limbajul, pieţele şi audienţele locale şi sunt disponibile în HD pe numeroase platforme precum TV la cerere şi pe dispozitivele mobile. Pentru mai multe informaţii accesaţi:  www.amcnetworksinternational.com


 

Despre Orange România

Orange este lider de piaţă în România cu 10.736.700 de clienţi şi o cifră de afaceri de 268.5 milioane de euro la finalul lunii martie 2019. Orange România este parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, având peste 266 milioane de clienţi la 30 iunie 2019, în întreaga lume.

Orange România oferă o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii clienţilor săi, atât utilizatori individuali, cât şi companii, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, precum şi servicii TV.

Mai multe detalii despre produsele şi serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro.


 

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.