Atunci când avem de oferit un cadou umbrim această experienţă, de cele mai multe ori, de povara financiară sau cel puţin de dilema alegerii. Ce să cumperi celui care pare că le are pe toate? Plus că experienţa se repetă an de an. Gift Express vine cu soluţii, dar să aflăm înainte de toate cum stă treaba la capitolul codul bunelor maniere în materie de a oferi cadouri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cum primeşti şi cum oferi un cadou - bine de ştiut

În Japonia există şi cursuri speciale pe tema oferirii şi primii de cadouri. Este considerat un act de nobleţe şi de mare fineţe. Începem însă cu persoana căreia îi oferim cadou. Gestul trebuie să fie dezinteresat, să nu aibă vreun scop. Este însă acceptabil între prieteni sau în familie ori cuplu ca un cadou să fie oferit oricând, chiar şi când nu există o zi festivă.

Atenţie când cumpăraţi un cadou

Greşeala pe care o fac unii este că se gândesc din start la ce le place lor, la exemplul personal. Cumpărăm un cadou pentru o persoană anume, nu pentru gusturile personale. Sunt absolut excluse cadouri de genul bani sau obiecte primite, obiecte ce au şi preţ pe ele.

Cadouri pentru bărbaţi

În ceea ce priveşte cadourile pentru bărbaţi, dilema vine din faptul că mare parte din aceştia sunt sceptici. Preferă mai degrabă cadourile practice. Dacă întrebarea este unde gasesti cadouri pentru barbati, atunci Gift Express este din nou un răspuns potrivit. Dacă ne raportăm la codul bunelor maniere în ceea ce priveşte cadourile pentru bărbaţi, se poate spune faptul că este total inadecvat să oferim flori, cu excepţii precum cazul celui în convalescenţă.

Idei: seturi de coşuri cadou, băuturi fine, sticle de vin de colecţie cu eticheta cu mesaj personalizat, pictat sau gravat. Astfel de cadouri pot fi comandate de la giftexpress.ro.

Cadouri pentru femei

Pare că sunt opţiuni mai variate în acest caz. De evitat kitschurile, banii şi să nu uităm că oricare ar fi alegerea, va conta şi ambalajul, modul în care prezentăm cadoul. Din fericire pentru doritori, tot online pot rezolva totul.  La Gift Express  vor regăsi nu doar recomandari de cadouri pentru femei, ci servicii complete - ambalajul este cadou, indiferent de valoarea comenzii, drept de retur şi garanţie 2 ani la produsele electrice.

Idei: bijuterii, ceasuri, flori criogenate etc.

Cum comand

Pentru doritori, Gift Express pune la dispoziţie o gamă vastă de opţiuni privind tipurile de cadouri. Acestea sunt dispuse pe categorii şi vă pot inspira pentru ca specific pentru o anumită ocazie să alegeţi un cadou potrivit - pentru ocazii speciale, pentru birou, tematice cum ar fi pentru nuntă, botez, pentru luna martie etc.

Oricare ar fi alegerea, obiectul ales poate fi personalizat. Cu o sumă modică puteţi imprima un mesaj, amplificând astfel efectul cadoului. Tot codul bunelor maniere spune că un cadou nu trebuie refuzat, decât în condiţii speciale când scopul ar putea fi unul de constrângere. Aşadar vă place sau nu, îl acceptaţi şi apreciaţi efortul celui care vi-l oferă. Sau poate chiar mai bine, vă bucuraţi de o alegere bine făcută. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.