Sloturile sunt cele mai apreciate jocuri de noroc de tip cazino în rândul românilor, iar în ultima perioadă tot mai mulţi jucători aleg variantele online. Aceste jocuri au avantajul de a fi extrem de simple şi relaxante, o metodă de divertisment la îndemâna oricărei persoane cu vârsta de cel puţin 18 ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru a oferi pasionaţilor de distracţie online cele mai plăcute experienţe la sloturi pe internet, Tipzor Media a lansat Pacanele-Gratis.ro, un portal dedicat în mod direct acestei nişe de jocuri de noroc online. Lumea sloturilor este explorată în totalitate, sunt oferite informaţii complete despre cele mai noi şi mai populare jocuri, dar şi despre cazinourile online care le găzduiesc.

Experţi cu multă experienţă în domeniu testează jocurile şi operatorii în mod constant, cu atenţie maximă la detalii. Drept rezultat, pasionaţii de sloturi găsesc într-un singur loc toate datele despre acest subiect - jocuri recomandate, recenzii pentru cazinouri online, ponturi despre bonusuri şi promoţii, sfaturi utile pentru a face alegeri inspirate şi pentru a găsi rapid răspunsuri la diverse întrebări legate de plăţi, încasări, pachete de bun venit, rulaje necesare pentru campanii promoţionale şi multe altele.

Cum să alegi cel mai potrivit cazino online pentru o experienţă de divertisment pe internet exact aşa cum îţi doreşti? Foloseşti acest comparator de sloturi şi de cazinouri online şi vezi argumente pro şi contra pentru anumiţi operatori şi anumite jocuri ca la aparate. Online poţi avea parte de diversitate maximă, dar este important să alegi ofertele care te avantajează cel mai mult. Pentru ca distracţia să fie 100% legală şi sigură, trebuie alese doar sloturi furnizate de cazinouri online licenţiate în România de către Oficiul Naţional pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Pacanele-Gratis.ro abordează doar astfel de jocuri de pe platforme licenţiate local, deci orice pasionat de sloturi va merge la sigur, fără riscuri, alegând jocuri pornind de pe acest portal web.

"Sectorul de jocuri de noroc online se bucură de tot mai multă popularitate în România, iar trendul de creştere a fost accelerat de restricţiile şi recomandările din mediul offline, cu privire la păstrarea distanţei fizice sociale între persoane, în contextul pandemiei. La fel ca în cazul comerţului electronic, consumul de divertisment online de tip gambling se bucură de o creştere solidă şi sănătoasă: cei ce descoperă acest mediu şi cei care obişnuiesc să petreacă timp regulat pe internet pe astfel de website-uri vor dori şi în viitor să se bucure de toate avantajele specifice online-ului", explică reprezentanţii Tipzor Media.

Lumea jocurilor de noroc online este tot mai dezvoltată şi de mulţi ani vorbim despre o piaţă total reglementată şi funcţională, în care jucătorii se bucură de experienţe plăcute şi sigure, iar operatorii generează câştiguri însemnate la bugetul de stat sub formă de taxe şi impozite. Operatori de top la nivel internaţional au investit în cazinouri online locale, ceea ce a crescut puternic standardele pieţei de jocuri online din România.

Tipzor Media s-a remarcat în trecutul apropiat prin realizarea unei tranzacţii de top pe piaţa de profil: vânzarea unui portal web dedicat pariurilor sportive online, tranzacţie de peste 1 milion de dolari. Între timp, Tipzor Media, care este una dintre primele companii din România deţinătoare de licenţă de gradul II pentru afiliaţi în domeniul jocurilor de noroc, a investit în dezvoltarea altor website-uri de succes precum casino365.ro, xbets.ro, gnttips.ro şi mai nou Pacanele-Gratis.ro, toate dedicate pasionaţilor de divertisment online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.