Sâmbătă, 9 mai, începând cu ora 21.00, zeci de vedete de talie mondială se vor reuni pentru turneul Stars CALL for Action - Powered by PokerStars, un eveniment caritabil de poker online unde se vor strânge fonduri pentru combaterea efectelor actualei crize globale. Turneul de poker online va fi găzduit de PokerStars şi va fi transmis live pe Twitch şi YouTube. Vedete internaţionale îşi vor porni camerele video şi vor ocupa un loc la masa virtuală, iar iubitorii de poker din întreaga lume se pot alătura gazdelor James Hartigan şi Lex Veldhuis care urmăresc acţiunea şi intră în legătură cu preferaţii mulţimii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Coordonat de actorul Hank Azaria şi jurnalistul, autorul şi scenaristul Andy Bellin, acest eveniment de excepţie a generat interes real în rândul comunităţii de poker online. Printre celebrităţile înscrise deja se numără Neymar Jr., Edward Norton, Brian Koppelman, Amy Schumer, Bryan Cranston, Don Cheadle, Michael Cera, Jon Hamm, Jeff Garlin, David Schwimmer, Eric Bogosian, Jason Alexander, Brad Garrett, Michael Ian Black, Kevin Pollak, Tony Yazbeck, Max Kruse şi mulţi alţii. Liviu Vârciu reprezintă România şi intră la masa vedetelor pentru avea şansa de a câştiga şi a face o donaţie către organizaţia caritabilă selectată.

Spectatorii vor putea şi să contribuie la cauză prin intermediul butonului ‘Donează’ de pe platforma preferată.

Câştigătorii turneului vor direcţiona o parte din suma totală de 1 milion USD, donată de PokerStars, către o organizaţie caritabilă la alegere pe care o pot promova şi susţine financiar prin intermediul acestei iniţiative internaţionale. Un procent de 50% din totalul donaţiei va merge direct către Care International în numele celor care joacă, la fel ca toate sumele donate pe parcursul transmisiei live. Donaţiile către organizaţiile caritabile vor fi administrate de Entertainment Industry Foundation (EIF), o fundaţie caritabilă cotată cu patru stele de ghidul Charity Navigator care îndeplineşte toate cele 20 de standarde BBB de caritate.

Pentru a afla mai multe de la Hank Azaria şi pentru informaţii suplimentare, accesaţi Blogul PokerStars .

Note pentru redactori

Evenimentul este un joc cu bani virtuali, fără premii reale în bani acordate vreunui jucător. Donaţiile vor fi făcute în numele celor mai buni concurenţi.

Hashtag: #StarsRaising

Stars CALL for Action - Powered by PokerStars va fi transmis pe: 

            Facebook.com/PokerStars

YouTube.com/PokerStars

Twitch.tv/PokerStars

Joacă responsabil. Intră aici pentru mai multe informaţii despre instrumentele de joc responsabil PokerStars.

Despre Care International

Care International UK este una din principalele organizaţii umanitare din lume şi este partenerul oficial pentru acţiuni de salvare în situaţii de urgenţă al PokerStars din 2014. Care International este prezentă în peste 100 de ţări din întreaga lume şi are ca obiectiv salvarea de vieţi, lupta împotriva sărăciei şi justiţia socială.

Despre PokerStars

PokerStars operează cel mai popular site de poker online din lume, deservind comunitatea globală de poker. De la lansarea din 2001, PokerStars a devenit prima opţiune a jucătorilor din întreaga lume, organizând mai multe turnee zilnice decât oriunde altundeva şi oferind cea mai bună securitate online. Peste 200 de miliarde de mâini au fost jucate pe PokerStars, adică mai multe decât pe orice alt site.

Joacă responsabil!  Pentru informaţii suplimentare despre jocul responsabil, accesaţi pagina web https://www.pokerstars.com/about/responsible-gaming/

Despre Entertainment Industry Foundation

Entertainment Industry Foundation (EIF), înfiinţată în 1942, este o organizaţie multidimensională care ocupă un loc unic în lumea filantropiei. Prin mobilizarea şi valorificarea vocii puternice şi a talentelor creative din industria divertismentului, precum şi prin cultivarea suportului organizaţiilor (publice şi private) şi a filantropiştilor implicaţi în responsabilitatea socială, EIF creşte gradul de conştientizare şi strânge fonduri, dezvoltând şi completând campanii la nivel local, naţional şi global menite să faciliteze schimbarea socială pozitivă. Vizitaţi eifoundation.org sau urmăriţi @eifoundation pentru informaţii suplimentare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.