Naomi Osaka este o jucătoare de tenis puternică şi talentată care are o serie de calităţi care o pot ajuta să câştige Australian Open. Sportiva din Japonia este unul dintre cele mai importante nume din tenis la ora actuală, iar asta e şi datorită activităţilor ei în afara tenisului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Osaka îşi foloseşte deseori platforma pentru a susţine drepturile minorităţilor şi ale celor discriminaţi, iar asta i-a câştigat o popularitate extraordinară printre majoritatea fanilor. Cu siguranţă că o susţinere importantă din partea celor aflaţi în tribune va conta enorm. În tenis, abordarea fanilor este esenţială pentru orice tenismen, iar Osaka va profita de asta.

Dar dincolo de aceste avantaje, ea are şi alte calităţi care îi permit să ridice marele trofeu din Melbourne. Cei care pun pariuri la Australian Open nu ar trebui să ezite să mizeze pe Osaka pentru că ea are ce îi trebuie pentru a câştiga turneul.

De ce Osaka este capabilă să câştige Australian Open

În primul rând, Osaka are un serviciu puternic şi precis, ceea ce îi permite să înceapă punctele într-un mod puternic şi să câştige multe game-uri prin intermediul acestuia. De asemenea, ea are o lovitură de backhand puternică şi poate juca diverse lovituri de backhand, inclusiv slice şi topspin, ceea ce îi permite să se adapteze la diverse situaţii şi să rămână în punct. Această adaptare este foarte importantă pentru orice jucător de tenis, dar mai ales pentru Osaka pentru că ea se află la început de carieră, încă şi trebuie să se adapteze la jocul adversarilor, nu poate neapărat să-şi impună mereu stilul.

În plus, Osaka are o mentalitate puternică şi este cunoscută pentru a fi o jucătoare care poate rămâne calmă şi concentrată în momentele importante ale meciurilor. Acest lucru poate fi esenţial în turneele de Grand Slam, unde jucătorii trebuie să facă faţă unui nivel ridicat de presiune şi să rămână concentraţi pe parcursul întregului meci.

De asemenea, Osaka este o jucătoare care poate juca pe orice suprafaţă şi s-a adaptat bine la terenurile hard de la Australian Open în trecut. Aceasta poate fi un avantaj important, deoarece poate începe turneul cu încredere şi poate să se concentreze doar pe jocul ei, fără să fie nevoie să se preocupe de a se adapta la o suprafaţă dificilă. Osaka poate să învingă orice adversar în acest moment, indiferent de suprafaţă.

În cele din urmă, Osaka este o jucătoare care a câştigat deja două turnee de Grand Slam - US Open 2018 şi Australian Open 2019 - ceea ce îi demonstrează că are calităţile necesare pentru a câştiga turnee de acest nivel. Aceasta înseamnă că ea poate intra în Australian Open cu încrederea că poate câştiga, ceea ce poate fi un avantaj puternic în luptele mentale din timpul turneului. Moralul este foarte important pentru orice sportiv, iar performanţele din trecut îi vor da încredere.

Toate aceste calităţi pot face din Osaka o jucătoare puternică în cursa pentru câştigarea Australian Open.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.