Iti doresti sa cresti calitatea sunetului in casa ta, dar nu stiai cum sa faci asta? In acest caz, trebuie sa afli ca exista o metoda prin care te poti intelege mai usor cu ceilalti membri ai familiei tale. Decoreaza-ti casa cu panouri acustice si te vei bucura de o claritate excelenta a sunetului!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Panourile acustice reprezinta un concept relativ nou pe piata din Romania. Acestea sunt folosite pentru oprirea reflexiei sunetelor si nu trebuie sa fie confundate cu cele fonoabsorbante care au rolul de a opri trecerea sunetelor dintr-o camera in alta. Datorita faptului ca asigura cea mai buna calitate si claritate a sunetului, sediile de banci, cinematografele si salille de sedinte folosesc panouri acustice, iar acum pot fi utilizate si pentru decorarea peretilor din locuinte. Le poti gasi in numeroase forme si culori, de la dreptunghiuri albastre, la patrate rosii si romburi gri, asa ca pot imbunatati semnificativ aspectul casei tale.

Daca esti interesat de achizionarea unor panouri acustice, este important sa stii ca acestea nu trebuie sa acopere toti peretii unei camere, fiind suficient sa fie montate in puncte cheie, numite si puncte de reflex.

Alberta Casa, magazinul tau de mobila din lemn masiv si canapele extensibile de inalta calitate, iti pune la dispozitie numeroase modele de panouri acustice:

- "Octa" - romburi gri si verzi, pentru sali de conferinte;

- fundal drept - cuburi rosii sau in nuante de rosu si gri;

- receptie - patrate si alte forme geometrice gri si albastre;

- cinema - patrate si alte forme geometrice gri si bej;

- cercuri albastre si bleu.

De ce sa alegi panouri acustice pentru a-ti decora casa?

Unul dintre marile avantaje pe care le au panourile acustice este faptul ca pot fi combinate in nenumarate feluri si forme, asa ca pe langa rolul lor functional, te poti bucura si de rolul lor decorativ. Acestea pot inlocui tablourile sau fotografiile de mari dimensiuni, iar astfel, vei reusi sa schimbi complet atmosfera din casa ta si ii vei da un efect vizual deosebit. De asemenea, datorita formelor diverse si al culorilor in care pot fi realizate panourile acustice, acestea se pot integra cu usurinta in absolut orice spatiu.

In plus, iti poti construi in casa propriul model de panouri acustice, deoarece toate modelele sunt foarte usor de montat si se imbina in ce stil vrei tu. Te poti bucura in livingul tau de o ”opera de arta” si, cu siguranta, toti musafirii tai vor ramane uimiti cand vor vedea ce design are locuinta ta.

Acceseaza site-ul Albertacasa.ro si vei vedea ca panourile acustice de tip cinema se afla deja in stoc, in timp ce restul sunt disponibile la precomanda, cu un termen de livrare de 14 zile. Prin urmare, daca iti doresti un sunet de cea mai inalta claritate, indiferent ca detii un studio de inregistrari, esti managerul unei banci sau al unui spital sau, pur si simplu, pentru livingul tau, nu mai sta pe ganduri si beneficiaza de oferta!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.