Copiii, părinţii şi bunicii sunt aşteptaţi sâmbătă, 8 decembrie, între orele 11.00 şi 14.00, la un eveniment special organizat în incinta centrului comercial Dragonul Roşu. Atmosfera specifică sărbătorilor de iarnă va cuprinde întregul centru comercial precum şi pe vizitatorii acestuia, care vor fi întâmpinaţi de Moş Crăciun împreună cu spiriduşii săi dar şi cu personaje desprinse din poveştile tradiţionale. Vor avea loc concerte de muzică uşoară şi populară şi multe momente surpriză. Accesul la eveniment este liber, iar transportul este gratuit pe rutele de autobuz: Costin Georgian – Dragonul Roşu şi Colentina-Fundeni- Dragonul Roşu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Acesta este doar unul dintre evenimentele prin care Niro Investment Group îşi propune să marcheze 25 de ani de la înfiinţare dar şi să dea startul Sărbătorilor de Iarnă într-o atmosferă plină de voie bună. Activităţile se vor desfăşura în interiorul pavilionulului Dragonul Roşu Oriental şi vor include dansuri şi recitaluri ale unor artişti de top ai momentului: Andra, Ansamblul Ciocârlia şi Alina Sorescu.

Sute de ghirlande, globuri şi steluţe vor lumina calea lui Moş Crăciun, care va sosi cu sania trasă de reni, pentru a-i cunoaşte pe copiii din Bucureşti şi a le asculta dorinţele pentru seara de Ajun. Moş Crăciun va fi însoţit de o mulţime de personaje de poveste şi, cel mai important, de spiriduşi talentaţi, care vor avea ca misiune să îi facă fericiţi pe toţi micuţii prezenţi la eveniment dar şi să colecteze scrisori şi gânduri bune pentru Moşul.

În paralel, Niro Investment Group susţine, în calitate de principal partener, Oraşul Faptelor Bune, organizat de radio ZU. Oraşul Faptelor Bune este primul oraş în care sunt invitaţi toţi cei care vor să facă bine, dar şi cei care au nevoie de ajutor.

Program eveniment Dragonul Roşu

Sâmbătă, 8 decembrie

  • 11.00 – Concert Ansamblul Ciocârlia – muzică şi dansuri tradiţionale româneşti
  • 11.30 – Iris & copiii
  • 11.45 – Concert Alina Sorescu
  • 12.30 – Moment special Moş Crăciun & cadouri pentru copii
  • 13.00 -14.00 – Concert Andra - cele mai îndrăgite melodii din repertoriul personal si câteva melodii din folclor.
  • 14.00 - Sesiune de fotografii şi autografe Andra

***

Despre Niro Investment Group

Niro Investment Group are o experienţă extinsă ca dezvoltator de afaceri, investitor, antreprenor general si manager de active. Printre proiectele dezvoltate si gestionate de NIRO Investment Group, cu o suprafaţă construită de peste 500.000mp, se numară cel mai mare hub comercial din Europa de Est - Dragonul Roşu, clădiri de birouri, proiecte rezidenţiale, restaurante si hoteluri celebre asa cum este cladirea istorica Grand Hotel du Boulevard. În 2018, compania şi-a consolidat investiţiile în industria ospitalităţii anunţând două proiecte de anvergură: redeschiderea în anul 2020 a Grand Hotel du Boulevard, clădire simbol a Bucureştiului, sub marca internaţională de lux Corinthia şi amenajarea unui nou hotel premium în Bucureşti, situat pe blv. Expoziţiei crare va fi deschis până în 2021. Pentru mai multe informaţii despre companie, vizitaţi https://nirogroup.ro/

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.