Lionel Messi este considerat de mulţi dintre cei mai buni cunoscători ai fotbalului ca fiind cel mai bun fotbalist din lume, iar acest lucru se datorează unui număr de factori care îl fac să se distingă de restul jucătorilor. Cu siguranţă că, peste toate, aici se adaugă proaspătul titlu de campion mondial cucerit cu naţionala Argentinei. Asta ar trebui să oprească odată pentru totdeauna disputa dintre Lionel Messi şi Diego Maradona. Ambii au fost fotbalişti uriaşi, însă trofeele şi cifrele lui Messi arată că fotbalistul din Rosario este superior.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Care sunt însă celelalte argumente pentru care Messi este cel mai bun fotbalist din lume? Dacă luăm în considerare că Messi este cel mai bun, ar trebui să fie destul de clar că PSG, echipa sa, devine marea favorită pentru cucerirea UEFA Champions League în acest sezon. Mai ales că îl au şi Mbappe în echipă, celălalt fotbalist care a strălucit la Mondial. Pasionaţii de pariuri sportive ar face bine să parieze pe francezi.

De ce este Messi cel mai mare fotbalist al planetei?

În primul rând, Messi are o abilitate naturală uimitoare pentru a controla mingea şi a o manipula în moduri care par imposibile pentru alţi jucători. El poate să schimbe direcţia mingea cu uşurinţă şi poate să îşi menţină controlul asupra ei chiar şi în situaţii dificile, cum ar fi când este încurcat de adversari sau când terenul este dificil. Răspunsul la celebra întrebare „ar putea Messi să se descurce într-o seară ploioasă la Stoke?” este un mare „Da” şi asta nu ar trebui să mire pe nimeni dacă ne uităm la talentul său pur.

De asemenea, Messi este un jucător deosebit de tehnic, cu o gamă largă de driblinguri şi paşi care îi permit să treacă prin apărarea adversă cu uşurinţă. El poate să îşi croiască drum prin apărare cu o serie de paşi rapizi şi agili, sau poate să îşi folosească controlul precis al mingii pentru a o face să pară că "pluteşte" pe teren.

În plus, Messi are o viziune de joc excepţională şi poate să găsească spaţii libere în apărarea adversă pentru a se îndrepta spre poartă. El poate să îşi coordoneze atacurile cu coechipierii săi, creând oportunităţi de gol prin intermediul paselor sale precise şi a fazei de finalizare.

În cele din urmă, Messi este un marcator prolific, care a reuşit să înscrie sute de goluri pentru clubul său, Barcelona, şi pentru echipa naţională a Argentinei. El a devenit unul dintre cei mai buni marcatori din istoria fotbalului şi a câştigat de nenumărate ori titlul de golgheter în campionatele la care a participat. Poţi să pariezi şi tu pe Sportingbet app dacă vrei o experienţă cât mai prietenoasă şi lejeră.

Toate aceste calităţi îl fac pe Messi un jucător excepţional şi îi permit să se distingă ca fiind cel mai bun fotbalist din lume. Punem aici şi un titlu mondial proaspăt cucerit şi e lesne de înţeles că având un astfel de jucător în lot, PSG poate ajunge departe.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.