În contextul actual al pandemiei declanşate de noul coronavirus 2019-nCoV, virus care provoacă infecţia numită COVID-19, compania Maspex Romania consideră deosebit de importante solidaritatea în lupta pentru combaterea epidemiei şi implicarea în acţiuni de responsabilitate socială. Astfel, compania face donaţii către spitale din Bucureşti şi din ţară în semn de mulţumire şi de susţinere a eforturilor depuse de cadrele medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

200.000 de produse pentru personalul medical

Mii de baxuri cu apă plată, sucuri, biscuiţi, însumând peste 200.000 de produse, ajung la Institutul Victor Babeş şi Spitalul Colentina din Bucureşti, la Spitalul de Boli Infecţioase şi Spitalul Judeţean din Timişoara precum şi la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Produsele sunt destinate medicilor, asistenţilor şi personalului medical, cărora le mulţumim şi le suntem recunoscători pentru efortul extraordinar pe care îl depun în fiecare moment. Apreciem mult implicarea şi curajul pe care îl au în lupta pentru supravieţuire a fiecărui pacient în parte. Nu uităm că se expun şi ei unui risc foarte mare de a contracta virusul, nu uităm că au multe ore de somn lipsă, dedicate sănătăţii noastre. Trebuie să fim solidari pentru a depăşi această perioadă cu totul nouă pentru noi toţi şi să oferim sprijin logistic şi moral pentru întreg personalul medical. Sunt sprijinul nostru vital în aceste momente, avem nevoie de ei. Le suntem alături.

Produsele vor ajunge şi la pacienţii aflaţi în carantină în spitalele menţionate.

Maspex Romania sprijină totodată comunităţile în care îşi desfăşoară activitatea, acordând ajutor Spitalului orăşenesc din Vălenii de Munte şi Spitalului municipal din Vatra Dornei, astfel încât personalul medical de aici să beneficieze de echipamente de protecţie, produse şi apă.

Compania susţine acţiunea umanitară organizată de Crucea Roşie Vatra Dornei, „Te ajutăm din Vatra Dornei”, donând apă minerală naturală îmbuteliată.

Capacitatea de producţie funcţionează continuu

Compania a implementat proceduri stricte pentru siguranţa angajaţilor şi a întregului proces de producţie, iar, în prezent, toate fabricile Maspex Romania funcţionează continuu şi furnizează în mod constant produse alimentare magazinelor.

Cu o experienţă de 24 de ani pe piaţa românească şi un portofoliu vast de produse, compania Maspex Romania este unul dintre cei mai cunoscuţi producători din ţară pentru categoriile sucuri, nectaruri şi băuturi răcoritoare, produse instant, snacksuri dulci şi sărate, paste făinoase, apă minerală naturală şi apă de izvor (Tymbark, Tedi, La Festa, Salatini, Arnos, Bucovina, La Vitta).

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.