In zilele noastre, solutiile vin de la metodele si tehnicile de ultima generatie. In materie de manichiura nu se mai tine cont numai de culoare, nu se mai fac compromisuri, astfel ca din dorinta de a realiza un aspect impecabil se doresc produse calitative. Nu doar manichiurista, tehnicianul stie, ci si clienta, ca un gel pentru manichiura trebuie sa fie suficient de dens si opac, vascos si durabil, insa nu la extrem, cat sa se lucreze foarte greu si sa prelungeasca durata de executie a manichiurii dorite.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Manichiura moderna

Femeia moderna mizeaza acum mai mult ca niciodata pe un stil fresh, rapid executat si care sa nu o intoarca in salon prea curand. Este femeie activa si are nevoie de un look impecabil oricand. Nu degeaba au inceput sa existe pretentii de acest gen si drept urmare alegeri precum oja semipermanenta. Aceasta poate dura si pana la 3 saptamani, fara sa isi piarda din stralucire, dar mai ales fara sa se stearga sau sa se ciobeasca.

Cu toate acestea, raman in topul preferintelor si unghiile cu gel. Acestea corecteaza unghia naturala, ii redau o forma placuta si mai ales perfecta, creeaza simetrie si astfel cele care au un complex legat de unghii se pot declara mai mult decat multumite de rezultat. Pentru realizarea unei manichiuri cu gel sunt necesare o serie de produse unghii, respectiv geluri, de constructie si finish, de pictura.

Achizitii de geluri

Nisa aceasta a inceput sa fie destul de promitatoare pe masura ce interesul publicului feminin vis a vis de acest gen de manichiura a crescut. Asa au aparut si ofertele care nu faceau altceva decat sa lungeasca o lista de optiuni, creand confuzie. In tot acest univers se remarca insa noliashop.com, oferind marele avantaj de a dispune de produse ce au fost testate. Demonstrativ calitative, gelurile regasite aici sunt de calitate internationala si au proprietati pe care le apreciaza orice tehnician.

Se remarca prin grad satisfacator de vascozitate si opacitate. Sunt usor de lucrat, fiind potrivite atat pentru aplicare totala pe unghie, cat si pentru stilul French sau doar pictura. Se dizolva usor, se polimerizeaza rapid, iar per total multumesc si prin faptul ca sunt folosite pe termen lung, la o aplicare nefiind necesara o cantitate foarte mare. Acestea se gasesc online, in cadrul paginii noliashop.ro, impreuna cu toate indicatiile necesare pentru aplicare.

Manichiura in 2019

Un nou an, alte surprize. Si in materie de manichiuri exista trenduri ce se schimba destul de des. Asadar descoperim ca in 2019 se anunta ca favorite manichiura cu accente metalice. Fie ca este vorba de un auriu cu particule sclipitoare de o granulatie fina, fie ca este vorba de motive decorative pe un ton de culoare mata, exista nenumarate optiuni. Acest gen de manichiura se preteaza in mod special pentru ocazii speciale, fiind acel gen de manichiura fancy, pretentioasa.

O alta preferinta  este cea pentru rosu. Nu doar ca marcheaza perfect perioada festiva a anului, rosul fiind de fapt culoarea clasica a sarbatorilor de iarna, ci si pentru ca varietatea de nuante multumeste orice preferinte, rosul ramane in top. De fapt un burgunde ce se poate nuanta mai bine prin contraste, modele de acest gen create pe un fond cat mai deschis, de tip bej sau nude.

Se mai poarta natural? Ne vine sau nu sa credem si sa constientizam, se pare ca mai toate preferintele se indreapta spre optiuni de manichiura colorata in fel si chip. Insa specialistii spun ca naturalul nu se combate niciodata. Pentru cele care se preocupa de manichiura de zi cu zi, pe care o vor etala si la locul de munca, va fi necesar un aspect cat mai aproape de natural. Modelarea si finisarea vor fi mai rapide ca durata, intrucat la astfel de manichiura se va folosi o singura nuanta. In plus, deteriorarea unei unghii se camufleaza oarecum cand imaginea unghiilor este de o simplitate naturala.

Indiferent de alegere, in cele din urma manichiura este o altfel de definitie a personalitatii purtatoarei. Aceasta va etala cu mandrie un stil care o pune in valoare. Nimic nu este ales intamplator. Insa pana la acest moment desigur ca alegerea vizeaza produsele potrivite, pentru realizarea unei manichiuri pe masura.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.