Pentru ca unui spaţiu de hotel să i se ducă numele şi să devină un reper pentru cei aflaţi în căutarea de cazare, acesta trebuie să răspundă la o serie de cerinţe. Nicidecum nu e indicat rabatul de la calitate, mai ales când vine vorba despre lenjeria de pat, cea care propriu zis dictează o mare parte din confortul pe care beneficiarii îl resimt.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Este o decizie pe care hotelierii trebuie să o ia responsabil şi în deplină cunoştinţă de cauză. Se pretează ca alegerea să vizeze lenjerii hotel pret care să ofere avantaje cumpărătorilor, care să prezinte costuri rentabile, să ofere durabilitate, rezistenţă, o întreţinere usoară. Mai ales este de dorit ca estetica să se păstreze chiar şi după spălări multiple, cum de altfel se întâmplă în cazul lenjeriilor pentru hoteluri.

Când se caută calitate, Brodank Comarnic este un nume de referinţă pentru publicul larg. Este vorba despre un producător consacrat pe piaţa de profil, care a reuşit să înglobeze în produsele sale ceea ce hotelierii doresc – materiale de o calitate înaltă, rezistenţă la purtări şi spălări multiple, potrivire în funcţie de dimensiuni diverse ale paturilor, varietate în opţiuni şi aşa mai departe.

Întâmpinaţi provocarea ce vizează alegerea lenjeriilor de pat cu soluţii pe măsură

Aşa cum este şi cazul dormitorului propriu şi cel din camera de hotel trebuie să se ridice la un anumit nivel de confort. Asta se caută – condiţii de confort optime pentru un somn odihnitor. Starea de bine în timpul somnului o favorizează lenjeria, respectiv calitatea fibrelor din care este confecţionată. La fel este şi în cazul celor care poposesc într-o unitate hotelieră strict pentru relaxare. Cerinţele ce vizează mai ales lenjeria nu sunt de trecut cu vederea. Pot dicta în mare măsură succesul sau eşecul unui hotel. Pe cât sună de dramatic, pe atât este de adevărat. Cei care administrează astfel de spaţii cunosc bilanţul unor astfel de calcule, raportate la piesele din cadrul camerei de hotel şi influenţa pe care o au în ceea ce priveşte rapiditatea cu care se epuizează disponibilitatea camerelor.

  • Dimensiunile lenjeriei

Este foarte important ca acestea să fie mereu potrivite. Aşadar, raportarea la necesitate, respectiv la proporţiile saltelei – pentru alegerea cearşafului şi a pernelor, pentru a alege feţele în care vor fi îmbrăcate sunt reguli de care nu ar trebui să se facă nicio abstracţie.

Indicat este ca piesele din lenjerie să fie mai mari cu până la 10 – 25 cm faţă de patul pe care îl vor îmbrăca, pentru o potrivire optimă. Măsurarea acestuia înainte este esenţială.

În caz de necesitate, lenjeriile pot fi realizate şi la comandă, pe dimensiunile specificate de clienţi.

  • Materielele lenjeriei

La ora actuală opţiunile vizavi de tipul materialului utilizat în confecţionarea lenjeriilor pot varia. Dorinţa hotelierilor este în continuare de a le oferi oaspeţilor confort, de a-şi crea un nume de referinţă pe această nişă. Pentru asta se pretează a opta pentru lenjerii pentru hotel care să se ridice la anumite aşteptări. În acest sens o diferenţă însemnată o pot face materialele, tipul fibrelor din care sunt realizate.

Specialiştii Brodank recomandă îndeosebi bumbacul, damascul, percalul, damascul satinat. O densitate a fibrelor pe măsură este necesară pentru a putea garanta durabilitatea produselor. Indicaţiile la spălare trebuie respectate întocmai pentru a putea menţine lenjeria într-o stare corespunzătoare şi pentru a putea fi înfăţişată înaintea oaspeţilor.

Este în orice caz de preferat a evita lenjeria prea pretenţioasă, care presupune o grijă peste măsură de mare, o întreţinere de asemenea.

  • Culoarea lenjeriei

Legat de culoare, fiecare are propriile preferinţe şi dorinţe. Când vine vorba despre lenjerii hotel preţ, alegerea este destul de discutabilă. Desigur că şi imprimeurile pot avea un impact aparte într-o cameră de hotel. Cu toate acestea sunt deosebit de dificil de întreţinut şi trebuie înlocuite destul de frecvent, iar preţul poate fi unul nerentabil.

Din acest motiv, majoritatea se orienteaza după lenjerie clasică, albă. Se încadrează în aproape orice decor, indiferent de specificul unităţii ceea ce este deosebit de convenabil.

Răspunde unei varietăţi de cerinţe portofoliul de produse propus de către producătorul Brodank în cadrul site-ului oficial www.lenjerii-hotel.ro. Textilele de acest tip sunt o necesitate indispensabilă în cadrul hotelurilor şi a pensiunilor, iar compania menţionată s-a angajat să satisfacă şi cele mai pretenţioase cerinţe. Pe site sunt disponibile detalii complete vizavi de această linie de textile hoteliere şi nu numai.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.