Asemeni garden party-urilor organizate de Palatul Buckingham cu scopul de a celebra implicarea socială a cetăţenilor englezi, grădiniţa cu profil britanic Acorns Nursery organizează sâmbătă, 10 iunie, între orele 10.30 si 13.00, petrecerea anuală cu scop caritabil, Great British Garden Party.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul găzduit de grădina spaţioasă a centrului Acorns Nursery de pe strada Popa Soare. Nr. 63, va fi adaptat gusturilor tuturor copiilor dornici să socializeze, să se joace şi să înveţe. Decorul bogat în simboluri britanice, preparatele şi băuturile cu specific englezesc vor fi o adevărată lecţie de cultură şi civilizatie pentru copiii şi părinţii de toate vârstele.

Activităţile, realizate în jurul mesajului “A mighty oak was once a little acorn” (Un stejar puternic a fost cândva o mică ghindă), îi vor aduce pe copii alături de personaje celebre: vor juca tenis cu Andy Murray, vor găti alături de Jamie Oliver, îi vor face lui Harry Potter ochelari şi baghetă magică şi vor pleca în misiune cu James Bond. Jocurile concepute de specialiştii în educaţie timpurie de la Acorns nu se incheie aici, însă ce ar fi o petrecere fără surprize?!

Accesul la eveniment este liber pentru copii, iar biletul pentru un părinte însoţitor este 50 lei. Ambii părinţi pot participa la eveniment plătind 80 lei, iar familiile copiilor înscrişi la grădiniţa Acorns beneficiază de discount. Toate încasările provenite din vânzarea biletelor vor fi direcţionate către proiectul Fundaţiei Acorns, care susţine formarea educatorilor din sistemul public de învăţământ.

Biletele pot fi achiziţionate trimiţând e-mail la adresa: office@acorns.ro

Eveniment recomandat de Ambasada Marii Britanii la Bucureşti.

Partenerii evenimentului sunt: Camera de Comerţ Britanică Română, Camera de Comerţ Olandeză Română, Athénée Palace Hilton Bucureşti, Casa Ioana, BluParty, British Corner Shop, Estetiq Medical Center, Laura Hîncu - Exclusive Fashion Design, Sweet Fly, Teatrul InDArt, Usborne, Rachel Sargent.

 

Despre Acorns Nursery:

De peste 13 ani, Acorns lucrează activ pentru a îmbunătăţi cultura parentală şi educaţională a copiilor între 1 şi 7 ani, cu scopul de a le facilita integrarea într-o lume în permanentă schimbare.

În 2004, Acorns pornea la drum cu 2 copii, 4 educatori şi 2 membri ai echipei administrative, pentru ca în 2006 să deschidă Baby Acorns, prima creşă particulară din ţară şi să demareze proiectele de promovare a educaţiei timpurii în România.

În 2011, Acorns deschide Acorns Training Centre , cu misiunea de a oferi informaţie şi suport tuturor celor implicaţi în dezvoltarea şi educarea bebeluşului şi copilului preşcolar (0-7 ani), fie că sunt părinţi, educatori, asistente medicale, îngrijitoare sau bone. După reorganizarea din 2013, centrul de training devine FIRST7 Parents & Educators Coaching şi îndeplineşte obiectiv după obiectiv, pe drumul către o educaţie preşcolară performantă în România.

Astăzi, grădiniţa Acorns se mândreşte că a transformat sute de ghinde timide în stejari falnici, în cele două locaţii din Popa Soare şi Aviaţiei.

 

Pentru mai multe informaţii:

Valentina Dîlvaru

0752 182 464

valentina@actpr.ro

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.