Studiile arată că 9 din 10 oameni au experimentat măcar o dată dureri severe de spate ale căror cauze pot fi variate. Deşi sunt considerate relativ normale, aceste probleme pot conduce la diminuarea mobilităţii şi, implicit, afectează calitatea vieţii. Este important să-ţi analizezi stilul de viaţă şi să depistezi care sunt acele obiceiuri care conduc la apariţia durerii şi mai apoi să cauţi soluţii pentru a le elimina şi a diminua simptomele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Dacă îţi doreşti să învingi durerea fără să fie nevoie să apelezi la medicamente sau operaţii, intră pe restartiX.ro şi descoperă ce soluţii alternative există!

Ce înseamnă terapia non-chirurgicală a durerii?

Cheia unei vieţi fericite este un corp sănătos şi responsabilitatea se află în mâinile tale pentru a te asigura că organismul tău funcţionează în parametri optimi. Terapia non-chirurgicală a durerii are la bază principiul prin care şi puterea de vindecare se află tot în interiorul tău şi trebuie să înveţi să o foloseşti, fără să acţionezi şi din exterior. Mai exact, orice problemă de sănătate ai avea, poţi reuşi să o înfrângi prin resurse proprii, fără să fie nevoie să apelezi la medicamente sau intervenţii chirurgicale.

De ce să îţi laşi sănătatea în mâinile echipei RestartiX?

Primul pas spre autovindecare este conştientizarea puterii interioare de care eşti capabil, însă pentru a exploata aceste resurse trebuie mai întâi să înveţi cum, iar echipa RestartiX este gata să împărtăşească toate secretele cu tine.

Prin nouă programe de fizioterapie predefinite, plus un program pe care îl poţi personaliza după propriile nevoi, RestartiX te ajută să descoperi platforma de recuperare online ce te va îndruma timp de un an de zile către un stil de viaţă mai sănătos şi lipsit de durere. Vei observa în scurt timp cum introducerea activităţii în rutina zilnică are efecte surprinzătoare asupra tonusului şi mobilităţii corpului tău. Întăreşti musculatura, îmbunătăţeşti poziţia şi scapi de durere prin practicarea constantă a unor exerciţii fizice care vizează direct zona afectată.

Care sunt soluţiile de tratament disponibile la RestartiX?

RestartiX Coloană Cervicală, RestartiX Coloană Lombară, RestartiX Coloană Toracală, RestartiX Coloană Vertebrală, RestartiX Umăr sănătos, RestartiX Seniori 1 şi 2, RestartiX Prenatal şi RestartiX reprezintă programele fizioterapeutice disponibile pe platformă pentru a te ajuta să lupţi eficient împotriva durerii, indiferent de natura sau cauza acesteia.

Fiecare program începe cu o consultaţie iniţială care va stabili cu exactitate care este problema şi va ajuta la stabilirea numărului de şedinţe necesare, dar şi a tipurilor de exerciţii potrivite, în aşa fel încât să te bucuri de un parcurs personalizat, cu rezultate garantate. Timp de un an se va urmări constant progresul şi vei avea parte de feedback corectiv permanent pentru a avea siguranţa unei execuţii cât se poate de corecte şi eficiente, urmând ca la finalul acestei perioade să se efectueze o nouă consultaţie.

Cum poţi începe să lucrezi cu specialiştii RestartiX pentru a scăpa de durere?

Dacă îţi doreşti să te înscrii la unul dintre programele de fizioterapie disponibile la RestartiX, tot ce trebuie să faci este să intri pe site-ul clinicii şi să descoperi care variantă este potrivită în raport cu problema cu care te confrunţi. Pentru o alegere cât mai benefică, adaptată nevoilor şi situaţiei tale actuale, ţi-am pregătit şi un chestionar rapid gratuit prin care să poţi stabili preliminar un diagnostic şi să descoperi cum poţi începe să te bucuri din plin de viaţă. Dacă răspunzi sincer la fiecare întrebare, vei primi şi o recomandare adaptată cu privire la programul potrivit ţie, rămânând doar să te înscrii la acesta urmând paşii indicaţi pe site.

RestartiX te învaţă cum să deblochezi puterea nelimitată de autovindecare a corpului tău şi să o exploatezi din plin!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.