Pentru rezultatele excepţionale obţinute anul trecut, Studioul inSIGN by Noblesse Group International a primit premiul pentru excelenţă în inovaţie în design interior, în cadrul Designer Awards, organizat de publicaţia LUXlife MAGAZINE din Marea Britanie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premiul pentru excelenţă în inovaţie este un program bazat pe merite, în care fiecare participant inclus în competiţie este selectat de echipa de cercetare internă LUXlife MAGAZINE.

Criteriile de evaluare a studiourilor de design interior se bazează în principal pe facilităţile şi excelenţa serviciilor oferite de către acestea. În procesul de evaluare a participanţilor de către echipa de cercetare internă LUXlife MAGAZINE au fost luate în calcul o serie de criterii, cum ar fi: profilul companiei, calitatea şi originalitatea proiectelor, soluţiile inovatoare de amenajare, premiile anterioare câştigate, prezenţa în social media, recenziile sau mărturiile clienţilor. În evaluarea participanţilor au fost luaţi în considerare factorii de mai sus, însă juriul intern nu se limitează doar la acestea, companiile de arhitectură şi design interior participante fiind supuse unei analize intense şi extinse.

Echipa de cercetare internă studiază mai multe categorii diferite, cum ar fi design interior, design de mobilier, arhitectură etc., apoi premiază studiourile de arhitectură şi design care corespund cel mai bine criteriilor de evaluare. Fiecărui participant i se acordă un titlu unic.

Pe lângă Premiul pentru excelenţă în inovaţie în design interior, studioul inSIGN a mai primit distincţia de “Best Interior Design Studio in Romania” în cadrul Architecture Awards.

Prin brandurile sale dedicate unui stil de viaţă frumos şi valoros, compania Noblesse Group International a reuşit de-a lungul timpului să primească numeroase recunoaşteri internaţionale pentru viziunea creatoare, proiectele deosebite şi conceptul inovator care leagă toate brandurile sub motto-ul <<Add value to your lifestyle>>”, a afirmat Loredana Preda, CEO Noblesse Group International.

##

Despre Designer Awards by LUXlife MAGAZINE

Aflată la cea de-a doua ediţie, competiţia Designer Awards răsplăteşte inovaţia şi frumosul în designul interior şi de obiect. Premiile LUXlife sunt acordate minţilor strălucitoare care se dedică inovaţiei şi care, prin produsele, serviciile sau experienţele noi oferite clienţilor, depăşesc an de an aşteptările acestora. Aceste premii nu sunt acordate după criterii precum mărimea companiei sau cifra de afaceri.

LUXlife MAGAZINE se dedică asigurării calităţii în tot ceea ce produce, oferind cititorilor valoare maximă din domenii precum tehnologie, artă, design, arhitectură, frumuseţe.

##

Despre studioul inSIGN by Noblesse Group International

Studioul inSIGN by Noblesse Group International oferă servicii complete de arhitectură şi design interior pentru proiecte rezidenţiale, clădiri de patrimoniu, hoteluri, restaurante, spaţii publice, sedii de companie şi office-uri. Reunind designeri şi arhitecţi talentaţi, cu referinţe impecabile şi cu pasiune în ceea ce fac, echipa Studio inSIGN dezvoltă şi implementează cu succes proiecte de design interior din ţară şi străinătate.

Studioul inSIGN este membru al Asociaţiei Internaţionale de Design Interior din Marea Britanie, alături de cele mai prestigioase birouri de arhitectură de interior din lume. Proiectele sale au primit de-a lungul anilor numeroase premii precum Boutique Award în cadrul „The Most Office”, şi au fost nominalizate în cadrul unor importante concursuri internaţionale de design & arhitectură, cum ar fi: The International Design and Architecture Awards, The International Hotel & Property Awards, Restaurant & Bar Design Awards, “Excellent Architecture” în cadrul German Design Awards, Dezeen Awards.

În 2019, studioul inSIGN a fost desemnat “Best Interior Design Studio in Romania” în cadrul Architecture Awards, competiţie organizată de Build Magazine.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.