In prezent, a te intretine singura ca femeie poate deveni o provocare, mai ales in Romania. Acest lucru este cauzat de salariile foarte mici pe care le ofera angajatorii si de lipsa locurilor de munca de la an la an. Desi exista numeroase prejudecati cu privire la sexul slab, conform carora femeile nu sunt suficient de competitive sau nu au calitati de lider, iata ca exista domenii de activitate in care acestea se pot bucura de succes garantat. Daca vrei sa fii independenta financiar si sa excelezi in profesie gratie experientei pe care o vei dobandi in decursul timpului, afla spre ce meserii de viitor te poti orienta!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Designer de interior

Din ce in ce mai intalnita in randul femeilor, profesia de designer de interior implica un simt estetic dezvoltat si o pasiune pentru bun-gust. Aceasta meserie este ideala pentru o femeie moderna, care isi doreste sa se intretina prin intermediul creativitatii sale si atentiei sporite la detalii. Ideile tale in materie de Home & Deco pot prinde contur daca te implici in totalitate in proiecte si dai dovada de profesionalism pe tot parcursul activitatii. Pentru a ajunge sa practici o astfel de profesie si sa castigi sume importante, este indicat sa urmezi cursuri de specialitate, care sa te ajute sa aprofundezi domeniul si sa iti dezvolti cunostintele. Nu uita ca vei concura cu nume mari din industrie, prin urmare doar prin munca te poti ridica la nivelul asteptarilor pietei.

Make-up artist

In prezent, nevoia de a arata impecabil in orice moment a condus la dezvoltarea unei adevarate industrii de beauty. Indiferent de ocazie, femeile isi doresc sa fie perfecte, prin urmare apeleaza la make-up artisti iscusiti, care dau dovada de rabdare si talent prin munca lor si realizeaza opere de arta. Desi este un domeniu extrem de competitiv, intrucat exista multe femei pasionate de make-up, castigurile din acest domeniu pot fi substantiale. La fel ca in cazul profesiei de designer interior, exista cursuri special dedicate pentru make-up artisti, care ofera posibilitatea de a invata pana si cele mai complexe tehnici in materie de machiaj si produse de infrumusetare.

Model online

Nu in ultimul rand, sa faci modeling in fata camerei de filmat este probabil cea mai banoasa meserie a prezentului, pe care o indragesc tot mai multe tinere care isi doresc independenta financiara. Daca si tu faci parte din categoria lor, afla ca acest domeniu iti pune la dispozitie cele mai bune conditii de lucru in locatii exclusiviste si posibilitatea de a castiga sume fabuloase, chiar si 10.000 de dolari pe luna. Spre exemplu, la Studio20 poti avea o cariera de succes in lumina reflectoarelor daca dai dovada de ambitie si perseverenta. In plus, daca esti o fire sociabila, careia ii place sa cunoasca persoane din intreaga lume si sa isi dezvolte abilitatile de comunicare, acesta este jobul ideal pentru tine. Tot mai multe femei aleg cariera de model, intrucat le asigura o ascensiune rapida si de lunga durata, sansa de a se face remarcate si posibilitatea de a evolua atat pe plan profesional, cat si pe plan personal.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.