În materie de tipuri de încălţăminte există preferinţe dintre cele mai diverse. Însă dacă ar fi să rezumăm care este nevoia atât a femeilor, cât şi a bărbaţilor, cu toţii sunt de acord că în privinţa materialelor pielea naturală este mereu o alegere bună. Veţi găsi cel mai probabil încălţăminte din piele în diverse magazine. Însă mai convenabil este când veţi descoperi gama producătorilor care îşi vând creaţiile fără intermediari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Ted Shoes, cu pagina oficială Tedshoes.ro, veţi găsi încălţăminte din piele naturală. Brandul este unul cu tradiţie pe nişa aceasta. Face parte din rândul producătorilor autohtoni care lucrează cu drag, ţine pasul cu trendurile şi creează linii de încălţăminte sezon după sezon atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

Bărbatul modern este mereu atent la ce poartă

Bărbaţii sunt din fire mai practici chiar dacă nu obişnuiesc să poarte diversitate la capitolul încălţăminte. Din raţiuni practice vor alege sneakersi barbati piele de la Ted Shoes. Au de unde alege. Predomină culorile neutre, de bej, tonuri de maro şi negru. Sunt clasice alegeri cromatic vorbind, dat fiind că astfel de încălţăminte se potriveşte destul de uşor la orice ţinută.

În sezonul călduros sneakersii rămân o alegere bună. Aceştia sunt suficienţi de versatili pentru a fi integraţi la ţinute streetwear, sport-casual sau chiar şi smart-casual. Iar la Ted Shoes doritorii vor găsi şi inspiraţia necesară pentru a face alegerile potrivite. Încălţămintea de acest gen este preferată adesea de mai toate categoriile de vârstă. Este şi tipologia de încălţăminte la modă şi deci nelipsită din portofoliul celor de la Ted Shoes.

Ted Shoes răsfaţă şi cu livrare rapidă

În mare parte acum magazinele au trecut în online şi este chiar mai avantajos pentru oricine să îşi găsească şi să îşi comande încălţămintea dorită. Ted Shoes livrează în scurt timp şi pentru că deţine stoc propriu de produse. În plus, pentru comenzi mai mari de 300 de lei livrarea este gratuită, oriunde în ţară.

Poate fi cerută şi schimbarea de mărime, în cazul în care ar fi necesar acest lucru. Oricum, mărimile disponibile pentru fiecare tip de încălţăminte acoperă necesarul publicului larg. Cereţi şi consultanţă online, gratuită, dacă este cazul.

Pentru femei, diversitate de încălţăminte

La capitolul încălţăminte pentru femei aici veţi găsi diversitatea pe care orice femeie şi-o doreşte. Astfel, cu fiecare sezon când se schimbă preferinţele şi nevoile, acelaşi loc poate deservi ca sursă perfectă pentru shopping.

Sandale, pantofi sport şi nu numai fac parte din catalogul de oferte. Iar dacă sunteţi  fani ai produselor din piele, accesoriile vor fi de interes de asemenea ori acestea pot fi la fel de bine achiziţionate din acelaşi loc.

Ted Shoes şi-a câştigat un loc bine-meritat în această nişă. Este un  nume de reper în rândul producătorilor de încălţăminte din piele naturală. Pentru confort şi preţuri corecte cu fiecare tip de încălţăminte aleasă nu ezitaţi să descoperiţi acest e-shop.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.