Odată ce copilul tău creşte şi preferinţele lui vestimentare se schimbă, începe să dezvolte anumite abilităţi şi este posibil să îl intereseze din ce în ce mai mult felul cum se îmbracă. Este important să îi pregăteşti ţinutele pentru a te asigura că este totul în regulă, dar în acelaşi timp, este indicat să îl laşi şi pe el să îşi exprime dorinţele şi creativitatea atunci când urmează să iasă afară. De multe ori copiii ne surprind şi reuşesc să obţină combinaţii la care noi, adulţii, nu ne gândim, fiindcă probabil nu ne lăsăm destul de purtaţi de imaginaţie. Ca părinte, asigură-te că îi explici copilului tău ca nu trebuie doar să arate bine, ci şi să se simtă confortabil şi încrezător cu ţinuta pe care o poartă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată ce ţinute îţi propunem pentru diferite ocazii pentru copilul tău

1. Ţinută pentru o zi de joacă

Pentru o zi de joacă, un outfit confortabil, dar totuşi cu personalitate, este esenţial. O pereche de colanţi, un tricou oversized şi sneakerşi sunt alegerea perfectă pentru o fetiţă atunci când iese la joacă. O poţi accesoriza cu accesoriile ei de păr preferate. Pentru băieţi, optează de asemenea pentru un tricou şi o pereche de pantaloni de trening, împreună cu tenişi sau sneakerşi. Dacă vremea este mai răcoroasă, atât pentru fetiţe, cât şi pentru băieţi, ţinuta poate fi completată de un hanorac lejer sau o geacă de blugi.

 

2. Ţinută pentru şcoală

Acest tip de ţinută este unul dintre cele mai importante pentru copilul tău, pentru că aici îşi petrece majoritatea timpului. Vorbim aici de o ţinută care trebuie să fie decentă, bine pusă la punct şi confortabilă în acelaşi timp. Pentru fetiţe, te poţi orienta înspre o rochiţă sau o cămaşă cu fustă, ambele merg bine combinate şi cu un cardigan pe deasupra. Pentru băieţi, aceştia ar arăta foarte bine cu un tricou polo şi pantaloni casual şi pantofi. Nu în ultimul rând, aruncă o privire la varietatea de ghiozdane de pe Autograf.ro, pentru a-l găsi pe cel perfect pentru copilul tău.

3. Ţinută pentru o zi la plajă

Aceasta este probabil ţinuta preferată a copilului tău, pentru că vine la pachet cu o zi caldă de vară şi multă distracţie. Din nou, confortul este cheia. La plajă, copiii pot purta haine lărguţe, care să le permită să se mişte în voie. Pantalonii scurţi de baie şi nişte şlapi vor fi look-ul perfect pentru un băiat. Pentru fetiţe, un costum de baie întreg, cu un imprimeu vesel, o vor face să se simtă ca o prinţesă.

4. Ţinuţă pentru o zi de vacanţă

Şi pentru copii vacanţa este ocazia ideală să îşi poarte cele mai îndrăgite haine! Alege pentru băiatul tău o cămaşă cu guler, combinată cu pantaloni casual şi o vestă. Ca fetiţă, sigur va dori să poarte o rochie drăguţă şi finuţă, pe care o poate asorta cu o pereche de balerini, care să o facă să se simtă cât mai graţioasă.

Astfel, atunci când alegi ţinuta pentru copilul tău, este important să ţii cont de ocazie, confort şi stilul pe care copilul tău l-a dezvoltat deja. Arătându-i că îţi pasă de părerile lui, îi oferi şansa să exploreze cât mai multe variante şi să aibă propriile sale preferinţe.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.