Ana Aslan Health Spa este unicul centru de sănătate de 4 stele ce utilizează atât factorii naturali terapeutici, ca namolul sapropelic de Techirghiol, apa sărată a lacului, aerosolii marini cât şi produsele Gerovital H3 cu efect antiaging, ritualuri cu miere şi foiţe de aur, masaj cu scoici calde, toate destinate eliminării stresului, întăririi sistemului imunitar şi revitalizării corpului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Pentru omul trăitor la început de mileniu 3, stress-ul cotidian este de multe ori copleşitor. Încercăm să ne depăşim limitele, atât pe plan profesional cât şi pe plan personal. Cu stilul de viaţă pe care îl ducem, din ce în ce mai alert şi mai indiferent faţă de nevoile personale ale individului, fiecare dintre noi riscă să ajungă la burn-out (oboseala cronică).

Alerta de burn-out este dată de două stări: epuizarea emoţională (lipsa de energie) şi performanţă redusă la locul de muncă sau acasă.

Dr Mihaela Cucu- Director Medical Ana Aslan Health Spa recomandă “Pentru prevenţia sindromului burn-out o evadare la Spa este cea mai bună alegere. Este un mic truc, dar are rezultate remarcabile”

Ana Aslan Health Spa este o oază de binefacere şi linişte, ce vă invită să vă relaxaţi, să vă detaşaţi de agitaţia vieţii cotidiene, într-un ambient confortabil unde să vă reîncărcaţi cu energie şi sănătate pentru claritatea minţii şi regăsirea echilibrului interior.

Un masaj de relaxare profundă al scalpului şi regiunii cervicale stimulează circulaţia sanguină şi terminaţiile nervoase, elimină contracturile dureroase, restabileşte echilibrul mental şi puterea de concentrare. Este inamicul depresiei şi anxietăţii, generând o infuzie de bună dispozitie şi linişte interioară.

Dr Mihaela Cucu ne mai recomandă de asemenea o baie relaxantă cu apă sărată din Lacul Techirghiol, o baie cu plante aromate sau terapia naturală a insomniei, stress-ului şi anxietatii, Shirodhara. „Creşte nivelul de serotonină, „hormonul fericirii”, gândurile se dizolvă treptat şi o stare subtilă de linişte interioară, de mulţumire va umple sufletul.”

Aroma unei cafele bune băute pe terasă în mângâierea razelor de soare şi abandonarea într-un şezlong pierdut în grădina minunată a hotelului va şterge orice urmă de oboseală, vă va încărca cu energie, optimism şi bună dispoziţie. Perspectiva instalării burn-out-ului se va îndepărta pâna va deveni un punct neglijabil.

Descoperă ofertele ”early booking” pe www.anahotels.ro şi beneficiază de reduceri pentru vacanţele de Paşte şi 1 Mai la Hotel Europa şi Ana Aslan Health Spa, Eforie Nord.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.