Dupa 5 ani de excelenta pe pietele internationale, compania romaneasca THC Projects a decis sa lanseze website-ul THC.ro si astfel sa se dedice in mod direct si pietei romanesti de gazduire si servicii web.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noul portal este practic o varianta locala a THCServers.com (deja consacrat la nivel global, dovada fiind numarul mare de clienti provenind din 147 de tari!), varianta adaptata la specificul si nevoile companiilor din Romania. Acestea pot sa beneficieze de servicii premium de gazduire web si alte servicii din domeniu (inclusiv securitate web), avand oricand la dispozitie o echipa ce ofera suport tehnic 24 / 7 in limba romana (si engleza, acolo unde este necesar, in cazul firmelor internationale ce lucreaza in tara noastra cu expati).

"Am dat curs acestei provocari de a oferi firmelor din Romania servicii web la calitate de top. Avem deja experienta relevanta la nivel international si oferim toata aceasta expertiza in mod direct pietei locale de business. Vrem astfel sa aducem valoare mai mare mediului de afaceri din Romania, sa oferim sprijinul nostru la cresterea productivitatii. Firmele romanesti activeaza astazi la randul lor pe piete globale si au nevoie de cei mai buni aliati pentru performanta ridicata. In materie de hosting, web design, administrare domenii web si securitate online, oferim solutii de prima clasa, perfecte pentru dezvoltarea afacerilor", declara reprezentantii THC Projects.

Mai mult decat oricand, astazi afacerile din Romania au nevoie de servicii web foarte performante, tinand in acelasi timp costurile sub control. Serverele THC Projects, situate in diverse locuri pe glob, asigura performanta pentru orice aplicatii online. Mediul e-commerce este in mare dezvoltare in tara noastra, an de an inregistrandu-se cresteri substantiale. Tot mai multe afaceri depind de mediul online in dezvoltarea lor, tocmai pentru ca utilizatorii si-au schimbat stilul de viata. Astazi, acestia trec in mediul online tot mai multe activitati din viata lor de zi cu zi.

Implicit, companiile trebuie sa le ofere solutii simple, digitale. Clientii finali de produse si servicii au asteptari tot mai mari in privinta calitatii acestora, astfel ca furnizorii nu au decat varianta in care fac totul posibil sa le ofere. Acest lucru se poate face atunci cand companiile din retail la randul lor au furnizori de top, mai ales in materie de servicii web. Aici puncteaza serviciile de gazduire web thc.ro, website-ul celor de la THC Projects.

"Misiunea THC.ro este de a crea cea mai buna experienta de gazduire si de a o imbunatati in mod constant. La nivel de echipa, avem in spate peste 16 ani de experienta in domeniul IT & design si dorim sa contribuim activ la dezvoltarea visurilor antrepenoriale din Romania. Fie ca achizitionam hardware now, software de ultima generatie sau ne optimizam competentele, tot timpul cautam sa fim mai buni! Utilizand tehnologie de ultima ora si avand un datacenter propriu, ne permitem sa furnizam gazduire rapida la preturi minime,” spune Catalin Florica, CEO al THC Projects.

THC este acronimul de la The Hosting Company, ilustrand perfect viziunea companiei: servicii de top pe aceasta nisa oferite de singura companie care trebuie sa conteze pentru orice clienti de business ce are nevoie de gazduire web si servicii conexe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.