Agenţia Naţională de Integritate a constatat indicii referitoare la săvârşirea infracţiunii de fals în declaraţii sau existenţa unor diferenţe nejustificate între averea dobândită şi veniturile realizate, în cazul a două persoane prevăzute de Legea nr. 176/2010, după cum urmează:

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 

DIACONU IONUŢ-ANDREI,

 

Funcţionar public cu statut special – Inspector de poliţie în cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatriculări a Vehiculelor Sibiu

 

 

AVERE NEJUSTIFICATĂ ŞI SESIZARE PARCHET

Agenţia Naţională de Integritate a constatat existenţa unei diferenţe nejustificate în cuantum de 144.000 Lei între averea dobândită şi veniturile realizate de către DIACONU IONUŢ-ANDREI, în anul 2018.

 

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor din cadrul Curţii de Apel Alba Iulia, în vederea începerii acţiunii de control cu privire la modificările patrimoniale intervenite şi veniturile realizate de către DIACONU IONUŢ-ANDREI, în anul 2018.

 

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea de către DIACONU IONUŢ-ANDREI a infracţiunii de fals în declaraţii, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a declarat veniturile încasate din jocuri de noroc şi premii în cuantum de 338.226 Lei, în declaraţiile de avere depuse în perioada exercitării funcţiei publice.

IVAŞCU MIHAI IONUŢ,

 

Funcţionar public cu statut special – Agent de poliţie în cadrul Poliţiei Municipiului Brăila, I.P.J. Brăila

SESIZARE PARCHET

Agenţia Naţională de Integritate a sesizat Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie cu privire la existenţa indiciilor referitoare la săvârşirea de către  IVAŞCU MIHAI IONUŢ a infracţiunii de fals în declaraţii, prevăzută de art. 326 din Codul Penal, întrucât nu a declarat veniturile  încasate din jocuri de noroc şi premii în anii 2016, 2017 şi 2019, în cuantum de 7.718 Lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Agenţia Naţională de Integritate îşi exercită atribuţiile cu respectarea principiilor legalităţii, confidenţialităţii, imparţialităţii, independenţei operaţionale, celerităţii, bunei administrări, precum şi al dreptului la apărare.

 

 

AGENŢIA NAŢIONALĂ DE INTEGRITATE

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.