Performanta in afaceri a echipei de la Star Lubricants a fost recunoscută de către gigantul ExxonMobil, la nivel european, prin desemnarea companiei drept câştigătoare a “Circle of Excellence 2017” la secţiunea “Business Performance”. Competiţia organizată de către prestigioasa firmă americană monitorizează şi evaluează în detaliu performanţele tuturor partenerilor săi de pe bătrânul continent.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Deşi suntem pe prima treaptă a podiumului pentru al treilea an consecutiv, această distincţie are pentru noi o însemnătate aparte dată de anvergura pe care a avut-o competiţia în 2017. Pentru prima dată ne-au fost evaluate rezultatele comparativ cu cele ale tuturor celorlalţi parteneri ExxonMobil din Europa - companii puternice, de tradiţie, cu experienţă vastă în domeniul lubrifianţilor”, a declarat Silviu Mototolea, CEO al Star Lubricants.

În cadrul aceleiaşi ediţii a competiţiei, Star Lubricants a obţinut încă o recunoaştere a meritelor sale, de această dată referitoare la serviciile acordate clienţilor şi la operaţiunile de natură logistică. Astfel, firma românească a fost desemnată drept câştigătoarea premiului de aur la categoria “Best Operations / Customer Service Initiative”.

            „Ne preocupă atingerea excelenţei şi în privinţa serviciilor oferite clienţilor. Firma noastră deţine o reţea proprie de distribuţie la nivel naţional, incluzând aici atât serviciile de depozitare cât şi cele de transport. Contăm pe capacităţile proprii - şapte puncte de lucru şi 15 vehicule comerciale - pentru a putea asigura integritatea produselor până în momentul recepţionării acestora de către clientul final. Valoarea activelor companiei este una dintre cele mai mari din segmentul nostru de activitate” a adăugat Silviu Mototolea.

Star Lubricants este o firma românească înfiinţată în urmă cu 24 de ani în inima Transilvaniei, la Cluj Napoca. Încă de la început activitatea companiei a fost legată de importul şi distribuţia lubrifianţilor de motor şi industriali. Firma şi-a câştigat o reputaţie impecabilă în rândul celor peste 2.500 de clienţi activi, livrându-le produse şi servicii de înaltă calitate.

 „Istoria noastră a început în noiembrie 1993, odată cu ocazia primului import de lubrifianţi Esso şi a urmat în strânsă legătură evoluţia la nivel internaţional a companiei Exxon devenită ulterior ExxonMobil, ca urmare a fuziunii dintre Exxon şi Mobil. Suntem o echipă tânără, dedicată în totalitate dezvoltării acestei afaceri în România. Suntem onoraţi să avem în portofoliul nostru produsele Mobil 1 furnizate de către prestigioasa companie americană.” a completat Silviu Mototolea.

Activând pe o piaţă a lubrifianţilor estimată la câteva sute de milioane de euro, Mobil este unul dintre cele mai vândute branduri de lubrifianţi din România. Cu o cifră de afaceri de peste 60 de milioane de lei în 2017, în creştere cu 5,5% faţă de anul precedent, Star Lubricants reprezintă cu mândrie brandul Mobil în România. Compania clujeană comercializează peste 200 de tipuri de produse Mobil cu ajutorul unei echipe formate din circa 60 de persoane.

Date de contact:

Bianca Demian

Tel: 0264 410 895

Email: office@starlubricants.ro

Adresa fizica: Str. Traian Vuia nr. 89, Cluj Napoca, Romania

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.