eTorturi este una dintre cofetariile care au inteles ca toti clientii care apeleaza la serviciile pe care le ofera merita tot ceea ce este mai bun. Inca de la infiintare, cofetaria a adoptat un concept inovativ, nu doar din punct de vedere al produselor al caror gust este desavarsit ci si prin prezenta in spatiul online. Atenti la nevoile pe care fiecare client in parte le poate avea, cofetarii vin in intampinarea acestora cu o oferta de produse extrem de bogata si atractiva.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cofetarii cu experienta stiu ca ziua de nastere a copiilor nu va trece niciodata neobservata. Inca din prima luna de viata, parintii sarbatoresc cel putin cu torturi pentru copii ziua in care micutii au venit pe lume. Fie ca este organizata cu fast, fie ca este organizata strict in familie, ziua onomastica sau cea de nastere a copilului este sarbatorita cu o masa festiva de pe care nu va lipsi tortul. Parintii vor comanda torturi aniversare incepand chiar din luna in care copilul s-a nascut si pana ce acesta implineste un an. Cu mult mai multa atentie se acorda tortului de botez!

Fara indoiala, https://etorturi.ro/ este locul cel mai potrivit din care puteti achizitiona tortul pentru sarbatorirea celor mai mici membri ai familiei, din cel putin 3 motive: toate dulciurile pe care le prepara sunt realizate din ingrediente 100% naturale, arata fabulos si pot fi comandate online. De asemenea, aceasta cofetarie online ofera oportunitatea de a se degusta in mod gratuit preparate in laboratorul in care acestea se pregatesc. Un alt plus, consta in faptul ca se asigura consiliere in toate cazurile in care se solicita acest lucru.

Pentru tortul de botez puteti opta pentru: cel cu coronita si fundita roz, cu picioruse de bebelus, cu etaj si ursulet gri, cu papion, cu ursulet si biberon, cu ursuleti alb-roz, cu ursuleti si buline, fetita cu ursuleti albi, Hello Kitty, Tort botez Mickey Mousse si Minni s.a.m.d. Pe de alta parte, cofetaria va ofera un adevarat regal al torturilor aniversare: Angry Birds pe galben, Baietel care picteaza, Cadou Mickey Mousse pe rosu, M&M’S, Minioni Super eroi sau Minnie si Mickey cu balonase.

Toate figurinele de pe torturi sunt realizate din fondant sau martipan. De fapt, dincolo de gustul foarte bun, torturile atrag prin faptul ca arata fabulos! Chiar si copiii de cateva luni sunt atrasi de figurinele reprezentative si de simfonia de culori care le decoreaza. Sa nu mai spunem despre reactiile de surpriza pe care le au copiii de cativa ani, care isi descopera personajul preferat de basm sau desen animat asezat pe propriul tort aniversar.

Cofetaria online nu omite nici amanuntele de o natura mai tehnica, amanunte care vin in intampinarea clientilor: distributia este realizata cu masini frigorifice, preparatele sunt realizate in ziua in care sunt livrate si sunt insotite de certificate de conformitate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.