Eşti pasionat de sport însă te confrunţi adeseori cu pierderea motivaţiei sau pur şi simplu vrei ca aceasta activitate să devină una mai interesantă? Ei bine, există pe piaţă anumite gadgeturi care vor transforma timpul pe care îl petreci făcând sport într-unul cu mult mai distractiv şi interesant. Pe deasupra multe dintre acestea sunt şi foarte utile, astfel ajutându-te să-ţi urmăreşti performanţa şi să poţi în acest fel evolua.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată aşadar care sunt gadgeturile cele mai căutate de pasionaţii de mişcare sau de sportivii profesionişti

  1. Smartwatch

Dacă te-ai hotărât să iei sportul cu mult mai în serios decât cum ai făcut-o până acum, atunci te poţi ajuta de un smartwatch. Acesta te va ajuta să-ţi îmbunătăţeşti rezultatele pentru care lucrezi şi totodată condiţia fizică. Cum se întâmplă acest lucru? Ei bine, un smartwatch are  capacitatea de a-ţi urmări alergările, drumeţiile şi exerciţiile în timp real, iar tu nu te vei descuraja niciodată de cât de mult progres ai făcut. Unele ceasuri inteligente au monitoare de ritm cardiac încorporate, ţinând evidenţa numărului de calorii arse pe parcursul zilei. Totodată prin intermediul gps-ului integrat, va oferi şi o serie de alte funcţii utile.

  1. Tracker fitness

Un tracker de fitness este asemănător unui ceas inteligent însă acesta se axează pe monitorizarea ritmului cardiac, aportului de calorii şi multe altele. În acest fel te va ghida să faci alegeri alimentare sănătoase, să ai un stil de viaţă echilibrat, să dormi suficient, iar prin urmare şi programul de exerciţii fizice să decurgă corespunzător. Este recomandat în special pentru cei care sunt ocupaţi în marea majoritate a timpului, însă îşi doresc să-şi menţină un stil de viaţă activ şi sănătos.

  1. Sticlă de apă inteligentă

Să te menţii hidratat în timpul antrenamentului este un aspect pe care trebuie să-l ai nepărat în vedere pentru a obţine performanţele dorite. O sticlă inteligentă de apă te poate ajuta să urmăreşti câtă apă ai băut în timpul zilei, înregistrând de câte ori bei. Unele modele îţi pot oferi chiar notificări push, reamintindu-ţi când să iei o înghiţitură.

  1. Căşti wireless

Cui nu-i face bine puţină muzică atunci când îşi realizează activităţile zilnice?  Când faci sport e cu atât mai bine venită. Căştile wireless sunt o alegere excelentă când faci sport şi ai nevoie de motivare şi încurajare. Sunetul de înaltă calitate te va ajuta să realizezi şi acei ultimi paşi sau acel exerciţiu super complicat, deoarece îţi va oferi instant impulsul de care simţi nevoia. Cu unele căşti fără fir, poţi chiar să preiei apeluri telefonice şi să asculţi melodiile preferate. Să asculţi muzică în timp ce faci exerciţii te poate ajuta să rămâi motivat, aşa că investiţia într-o pereche de căşti wireless de bună calitate este un lucru pe care orice pasionat de sport ar trebui să ia în considerare. Poţi opta pentru o pereche de căşti Samsung de pe altex.ro unde vei găsi o gamă variată de produse care se pliază pe nevoile oricărui pasionat de mişcare.

În concluzie dacă îţi doreşti ca timpul în care faci sport să devină unul cu mult mai plăcut, să obţii motivaţia de care ai nevoie sau să-ţi monitorizezi în mod constant rezultatele atunci foloseşte-te de gadgeturile care îţi oferă toate aceste funcţii. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.