Viitorul este Ecologic! Într-o lume în care produsele ecologice devin tot mai căutate, numeroase şi variate, în care resursele devin mai preţioase, iar calitatea nutriţională este o condiţie esenţială, nu mai este cazul să căutăm şi alte dovezi că direcţia agriculturii este „verde” şi sănătoasă. Într-un proces amplu, plecat de la genetica produselor pentru agricultură şi până la consumatorul final, reflexele de consum tradiţionale se transformă într-un ritm alert. Tot mai mulţi oameni sunt deosebit de atenţi la alimentaţie, indiferent dacă este vorba despre fructe, legume, cereale sau aparent banalul ulei de floarea soarelui. Termenul de ecologic, de fapt eticheta de produs ecologic, este deja un factor decisiv pentru tot mai mulţi oameni atunci când vine vorba despre cum pot trăi mai sănătos.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

www.ecoferma.ro înseamnă un portal media complet, în care multe articole sunt susţinute de clipuri de prezentare de produse şi de testimoniale realizate în ferme unde se face agricultură ecologică. De asemenea, mulţi experţi din domeniu vor detalia cum funcţionează produsele ecologice destinate producţiei agricole şi ce conţin acestea, când şi cum se aplică, pentru ce culturi sunt potrivite.

 

În lanţul de agricultură ecologică, totul pleacă de la produsele destinate acestui tip de activitate. România a intrat pe harta ţărilor care încearcă să conteze atât calitativ, cât şi cantitativ în dezvoltarea agriculturii ecologice. Există în această perioadă multe produse în proces de omologare, astfel încât să poată fi în mod oficial comercializate şi utilizate. www.ecoferma.ro , un brand Agro-Est Muntenia şi Agro-Est Eco, îşi propune să devină un punct de reper în informarea corectă şi modernă despre cum se poate face agricultura ecologică, despre beneficiile agriculturii ecologice, despre noutăţile din acest domeniu.

 

Agro-Est Muntenia a luat un start sănătos în portofoliul de produse ecologice. Există produse ecologice pentru culturi variate indiferent dacă este vorba despre BioStimulatori, Fertilizanţi Foliari, BioFungicizi, BioInsectoFungicid şi Acaricid, Bacterii fixatoare de Azot, BioStimulatori cu nutrienţi. Detalii despre acest produse puteţi afla direct de la reprezentanţii zonali Agro-Est Muntenia pe care îi puteţi identifica pe fiecare zonă a ţării pe https://agroest.ro/echipa/

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.