După Dubai, Emax Real Estate intră pe piaţa din Florida şi Miami: Andreea Popa, CEO, a încheiat parteneriate strategice, de reprezentare exclusivă, cu doi dezvoltatori imobiliari gigant din SUA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Emax Real Estate, prima companie care a implementat pe piaţa românească ideea investiţiilor imobiliare în Dubai, aduce o nouă premieră, propunând românilor – dar şi locuitorilor altor ţări europene – achiziţia de proprietăţi în Statele Unite ale Americii. Astfel, Andreea Popa, fondator şi CEO Emax, a încheiat recent parteneriate strategice cu doi dezvoltatori imobiliari gigant de pe piaţa americană, prin care a obţinut dreptul de reprezentare exclusivă pentru o serie de ansambluri rezidenţiale premium şi de lux din Florida şi Miami. Cei doi parteneri sunt, pe de o parte, Skyline Equities Realty şi Skyline Realty International, companii-surori, cu un portofoliu de peste 30.000 de imobile rezidenţiale finalizate şi vândute în diverse subpieţe din SUA, respectiv Fortune International, companie dezvoltatoare şi de brokeraj imobiliar cu o vechime de aproape 40 de ani, cu activitate concentrată în sudul Floridei.

„Luna aceasta am avut onoarea unei întrevederi cu Evangeline Gouletas, fondator şi CEO al Skyline Equities Realty, respectiv Skyline Realty International – o femeie de afaceri respectată, considerată o adevărată legendă a real estate-ului american datorită experienţei de peste cinci decenii în construcţii şi imobiliare. Sunt încântată să spun că am ajuns la un acord de business mutual avantajos, astfel încât Emax Real Estate oferă de acum în exclusivitate românilor posibilitatea de a face achiziţii în proiectele dezvoltate de Skyline în zona Florida-Miami. De asemenea, am semnat recent un acord de colaborare şi cu Fortune International, un alt colos al dezvoltărilor imobiliare din SUA, în portofoliul căruia se regăsesc o serie de ansambluri rezidenţiale high-end, printre care The Ritz-Carlton Residences, Bentley Residences, Saint Regis Residences Miami, Cipriani Residences, Bacarat Residences, Monaco Yacht Club &Residences sau Missoni Baia.” Andreea Popa, Founder & CEO Emax Real Estate.

În momentul de faţă, Emax Real Estate are deja un birou de vânzări operaţional în Miami, reprezentanţii companiei fiind astfel pregătiţi să ofere asistenţa necesară potenţialilor cumpărători (din România, dar nu numai), în orice etapă a procesului de tranzacţionare, inclusiv în elaborarea documentaţiei aferente. De menţionat este că proprietăţile achiziţionate aici nu pot fi supuse procedurilor de executare silită din altă ţară, iar cumpărătorii vor avea posibilitatea de a obţine rezidenţă în SUA, Florida fiind statul american cu cele mai multe facilităţi fiscale oferite proprietarilor de imobile. După modelul aplicat deja cu succes pe piaţa din Dubai, sucursala locală a companiei va furniza şi servicii de property management celor interesaţi de valorificarea investiţiei prin închiriere.

„După aproximativ trei ani în care am oferit românilor şansa de a cumpăra, în scop investiţional, proprietăţi rezidenţiale premium şi de lux în Emiratele Arabe Unite, respectiv Dubai, intrarea pe piaţa din Florida şi Miami, o premieră pentru România, reprezintă trecerea noastră, detaşată, la următorul nivel. Ştim că activele imobiliare continuă să prezinte un interes ridicat pentru români, cu atât mai mult în actualul context economic, iar posibilitatea de a face achiziţii în SUA, ţară mai puţin expusă ameninţării directe a războiului ruso-ucrainean, ni se pare una extrem de atractivă. Asta cu atât mai mult cu cât vorbim de o piaţă imobiliară solidă, cu tradiţie, iar Florida – şi, mai specific, Miami – reprezintă una dintre cele mai populare destinaţii de vacanţă de pe continentul american.” Andreea Popa, Founder & CEO Emax Real Estate.

Preţurile proprietăţilor din Miami disponibile spre achiziţie exclusiv prin intermediul Emax Real Estate sunt comparabile cu cele ale unor imobile rezidenţiale de lux de pe piaţa autohtonă, fiind astfel accesibile acestei categorii de cumpărători. Spre exemplu, în Cipriani Residences, proiect amplasat în reputatul cartier Brickell, preţurile pornesc de la 1,1 milioane de dolari (pentru un apartament cu un singur dormitor şi o suprafaţă de circa 81,6 metri pătraţi). Formată din aproape 400 de unităţi locative high-end, clădirea de tip turn este prevăzută cu facilităţi ultramoderne, oferă vedere la Oceanul Atlantic şi are ca termen estimat de finalizare anul 2025.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.