Subsidiara Grupului DIGI din Spania îşi reconfirmă statutul de operatorul de telecomunicaţii cu cea mai rapidă viteză de transfer şi obţine o nouă certificare Ookla® Speedtest Awards, principala platformă la nivel mondial care determină viteza înregistrată zilnic printr-un număr considerabil de măsurători realizate la iniţiativa utilizatorilor de internet.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform analizei complete Ookla® a rezultatelor comparative Speedtest Intelligence® pentru operatorii din Spania în perioada ianuarie - iunie 2023, DIGI a fost desemnată din nou cea mai rapidă reţea fixă din Spania, distincţie conferită pentru prima oară în anul 2021 de către aceeaşi platformă renumită, specializată în analiza calităţii reţelelor de telecomunicaţii din întreaga lume.

 

Măsurătorile efectuate de utilizatorii furnizorilor de internet din Spania plasează DIGI  pe prima poziţie în clasament, cu o medie a vitezelor de top de transfer de 898,30 Mbps pentru download, respectiv de 914,71 Mbps pentru upload.

 

Speedtest Intelligence®, aplicaţia companiei Ookla de testare a vitezei, a colectat peste 7 milioane de măsurători ale utilizatorilor privind performanţa şi accesibilitatea reţelelor fixe din Spania pe parcursul primelor şase luni ale anului 2023.

În urma acestora, DIGI Spania a obţinut un punctaj Speed Score™ de 329,84, cu 14,1 puncte mai mult decât în semestrul anterior.

 

Evaluările curente demonstrează că DIGI Spania are cea mai performantă reţea în privinţa vitezelor de upload şi download şi o latenţă scazută în transmiterea datelor, fapt ce le permite abonaţilor să se bucure simultan de o experienţă optimă de navigare, streaming video, jocuri online, videoconferinţe sau telemuncă.

 

Doug Suttles, CEO Ookla a declarat:“Este o plăcere pentru noi să acordăm companiei DIGI premiul <<cea mai rapidă reţea fixă>> din Spania pentru încă un trimestru. Performanţa şi acoperirea excelente o fac să merite această distincţie care situează DIGI în elita operatorilor”.

 

Directorul General DIGI Spania, Marius Varzaru, a subliniat că “ Suntem onoraţi că o entitate prestigioasă precum Ookla ne atribuie din nou acest premiu care recunoaşte angajamentul pe care ni l-am asumat în faţa clienţilor noştri de a le asigura cele mai competitive servicii de comunicaţii prin fibră optică.”

 

Mai multe detalii despre premii şi metodologia folosită sunt disponibile pe https://www.speedtest.net/awards/spain/.

Subsidiara Grupului DIGI din Spania este primul operator de reţele virtuale mobile (MVNO) din piaţă şi al cincilea operator mobil din Spania, deservind peste 4 milioane de conexiuni mobile şi peste 1 milion de conexiuni fixe. DIGI Spania a încheiat anul 2022 cu o cifră de afaceri de 500 milioane de euro.

Despre Grupul DIGI| RCS & RDS 

DIGI este liderul pieţei de telecomunicaţii din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuţie TV (pay-TV) şi telefonie fixă, deţinând o cotă importantă pe segmentul de comunicaţii mobile, precum şi cea mai mare acoperire la nivel naţional. Compania derulează operaţiuni în România, Spania, Italia şi urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia şi Belgia. 

Soluţiile de conectivitate şi comunicaţii electronice convergente furnizate de Grupul DIGI se bazează pe reţele moderne de fibră optică şi tehnologii de ultimă generaţie. DIGI pune la dispoziţia clienţilor săi şi o ofertă diversificată de conţinuturi radio şi TV: sport (Digi Sport), ştiri (Digi24), filme, documentare, muzică şi serviciul de content Digi Online.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.