Comunicat de presă al deputatului PNL Antoneta Ioniţă: PSD, incapabil să asigure actul de guvernare. De trei ani, construcţia spitalelor regionale este blocată la Guvern!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi la nivel local se fac eforturi ca aceste spitale să devină realitate, Guvernul nu ia nici o decizie clară ca să demareze construcţia acestora. La nivelul Guvernului, din nefericire, nu există, pentru Ministerul Sănătăţii, o politică predictibilă, coerentă, de asumare a unui program viabil pe termen mediu şi lung. Dacă această situaţie nu va fi stopată, vom vorbi ani buni despre spitale regionale construite pe hârtie, despre studii de fezabilitate, planuri şi promisiuni. În tot acest timp, bolnavii vor veni în continuare cu mâncare, lenjerie şi medicamente de acasă, infecţiile nosocomiale nu vor dispărea, iar încrederea românilor în sistemul sanitar va scădea continuu.

În acest moment, singura soluţie pentru deblocarea construcţiei spitalelor şi pentru o administrare eficientă a Ministerului Sănătăţii este demiterea acestui Guvern prin moţiunea de cenzură iniţiată de PNL şi susţinută de celelalte partide din Opoziţie.

Antoneta Ioniţă

Deputat PNL

Membru în Comisia pentru Sănătate şi Familie a Camerei Deputaţilor

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.