Felul în care telefonul tău funcţionează şi arată pe termen lung este influenţat de grija pe care i-o aloci zi de zi, ceea ce înseamnă că este de datoria ta să îl protejezi de factorii externi care i-ar putea dăuna.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

. Cel mai simplu pas pe care poţi să îl faci în acest sens este să foloseşti huse de protecţie de calitate care atenuează şocurile, previn zgârieturile şi te scapă de stres în momentul în care foloseşti dispozitivul. Achiziţionează huse Samsung S22 de la Mag Genius şi fereşte-ţi telefonul de factorii de risc la care este expus zilnic!

Rolul huselor de protecţie

Husa funcţionează ca un scut de protecţie între telefon şi mediul exterior ceea ce reduce semnificativ riscurile de deteriorare. Smartphone-urile sunt dispozitive sensibile care se pot deteriora la cel mai mic impact, motiv pentru care trebuie să încerci să eviţi pe cât posibil contextele care ar putea cauza un şoc puternic pentru acestea. Pentru că telefonul este o extensie a propriei mâini şi ne regăsim în permanenţă utilizându-l, devine aproape imposibil să nu îl scapi, loveşti sau zgârii, oricât de atent ai fi, iar în acest caz husele de protecţie sunt singura opţiune pe care o ai la dispoziţie. Realizate din materiale rezistente, dar flexibile, acestea învelesc suprafaţa exterioară a telefonului şi reduc semnificativ şocul pe care acesta îl resimte în timpul unui impact. Asta înseamnă că dacă îl scapi, riscul să se spargă este diminuat semnificativ, ceea ce te va scuti de costuri ridicate de reparaţii ulterior.

Evenimente

13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast, Evergent Investment
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate, Genesis Property

Husele pentru telefon - accesorii moderne

Pe lângă funcţia lor de protecţie, husele pot avea şi un rol estetic foarte important, dat fiind faptul că telefonul este poate singurul accesoriu pe care îl etalăm zilnic. Acesta este motivul pentru care găseşti pe piaţă zeci de modele diferite dintre care să alegi în funcţie de gusturi şi preferinţe în aşa fel încât să îţi schimbi husa în funcţie de ţinută, de stare sau de alte detalii importante pentru tine. În egală măsură, dacă îţi doreşti să scoţi în evidenţă designul unic al modelului S22, poţi opta pentru o husă transparentă din silicon care să protejeze, fără să schimbe aspectul dispozitivului tău.

De unde cumperi huse de calitate pentru S22

Pentru a beneficia de un nivel de protecţie ridicat este recomandat să te orientezi către huse realizate din materiale de calitate superioară care rezistă o perioadă îndelungată indiferent de condiţiile la care sunt expuse. Siliconul şi fibra de carbon sunt cele mai potrivite materiale pentru confecţionarea huselor datorită faptului că sunt maleabile şi flexibile, ceea ce le permite să se plieze perfect pe conturul dispozitivului, în timp ce amortizează eficient şocurile şi reduc impactul resimţit de către telefon. La Mag Genius te aştepată o colecţie variată de huse pentru Samsung S22 dintre care să alegi în funcţie de nevoile şi preferinţele tale, fără să fie nevoie să faci compromisuri. Beneficiezi de aspect deosebit şi protecţie garantată indiferent de modelul pe care îl alegi datorită faptului că fiecare husă respectă cerinţe stricte de fabricaţie, fiind realizate întocmai după recomandările brandului.

Şi din punct de vedere financiar husele Mag Genius reprezintă o alegere foarte avantajoasă dat fiind faptul că preţurile sunt accesibile pentru orice categorie de buget. Cu o investiţie minimă eviţi costuri mari de reparaţii şi îţi înfrumuseţezi telefonul instant. Comanzi simplu şi rapid husa preferată direct de pe site şi te bucuri de livrare rapidă oriunde în ţară, dar şi de o politică foarte simplă de retur în cazul în care anumite detalii nu sunt pe placul tău.

Bucură-te de telefonul tău în orice condiţii şi scapă de stres cu ajutorul huselor pentru Samsung S22 de la Mag Genius!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.