Deşi tehnologizarea ne-a acaparat fiecare colţişor al vieţii, totuşi există anumite aspecte ce nu au fost încă atinse, cum ar fi poşta. Corespondenţa probabil că nu va dispărea prea curând, fiindcă doar prin poştă primeşti anumite acte, facturi, pliante informative şi altele. Industria imobiliară este în continuă dezvoltare, iar cei ce proiectează blocurile ţin cont chiar şi de cele mai mici detalii, cum ar fi cutiile poştale. Eurometal Box este producător ce comercializează şi montează cutii poştale calitative, ridicându-se chiar şi la aşteptările solicitărilor clienţilor exigenţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Design-uri inedite şi preţuri atractive

Chiar dacă este vorba de un bloc proaspăt construit, un cartier rezidenţial cum ar fi casele duplex, o scară de bloc unde există diferite firme, cutiile poştale sunt indispensabile. Acestea menţin corespondenţa organizată, iar numerele înscrise precum şi numele locatarilor sau firmelor, ajută poştaşul să pună documentele corespunzător. Eurometal Box produce cutii postale personalizate, în funcţie de gusturi şi preferinţe. Se regăsesc aici patru tipuri de cutii poştale şi anume economic, standard, premium şi de lux. Clienţii pot opta pentru diverse dimensiuni, modele şi chiar şi o paletă cromatică variată. Cutiile poştale nu au numai funcţie practică, ci devin parte şi din decorul scării blocului, de aceea clienţii pot opta pentru ce design cred că s-ar potrivi mai bine în proiect.

Cutiile sunt confecţionate din tablă de 0,8 sau 1 mm, debitate cu laser sau prin ştanţare şi sunt vopsite în câmp electrostatic cu pulbere, pentru a obţine un aspect uniform, dar şi pentru a avea o viaţă îndelungată. Tehnologia folosită în realizarea lor este modernă, evitându-se supraîncălzirea şi implicit deformarea metalului, iar cutiile sunt sudate prin puncte. Clienţii pot opta pe variantele standard de nuanţe maro cu uşă bej sau gri antracit cu uşă gri, însă se şi pot personaliza în funcţie de dorinţe.

Corespondenţa este mereu în siguranţă

Aceste cutii poştale vin cu ială din oţel cromat cu două chei, ce vor menţine sigure actele primite. Pentru clienţii ce optează în proiectul lor pentru cutiile de lux, trebuie să ştie că acestea sunt placate cu sticlă lacobel. Pot fi personalizate în module de la 1-8 uşi/corp. Acest tip de cutie poştală aduce un plus de eleganţă şi modernism aspectului din ansamblurile rezidenţiale sau spaţiilor pentru birouri. Cutia poştală poate spune multe prin forma, culoarea şi design-ul ei despre proprietar, iar ca şi societate este important să cereţi păreri ca fiecare persoană să cadă de acord cu modelul ales, fiindcă până la urmă acestea înfrumuseţează scara blocului. Când într-un bloc sunt cutii poştale diferite, de nuanţe ce nu se completează una pe alta, în dimensiuni total dezechilibrate, aspectul vizual la intrarea în scară nu este unul plăcut. De asta este important ca ele sa fie la fel, pentru ca efectul estetic să fie plăcut tuturor locatarilor şi musafirilor ce intră în scară.

Cutiile poştale sunt aşadar indispensabile în viaţa noastră, de aceea este important ca ele să fie nu numai rezistente, ci şi aspectuoase. Veţi regăsi la Eurometal Box o varietate de modele ce pot fi personalizate în funcţie de gusturi şi alese conform bugetului alocat. Puteţi solicita o ofertă accesând cutiipostale.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.