Un software tester, QA analyst sau software test engineer este o persoana importanta in procesul de dezvoltare a unui produs, la fel ca si programatorul. Un tester software se ocupa cu verificarea unui program sau a unei parti dintr-un program, cu scopul de a identifica eventualele deficiente de rulare. Pentru a putea deveni tester, vei avea nevoie insa cunostinte de baza Python si sa cunosti macar unul dintre framework-urile care sunt integrate in acest limbaj de programare, precum PyTest, Selenium, Faker, PyUnit, Unitest.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inscrie-te la un curs Python si fa primul tau pas in lumea programarii! Invatarea acestui limbaj te va ajuta sa iti transformi visul in realitate. Acest curs va reprezenta schimbarea de care ai nevoie si obtinerea unui job care sa te ajute sa faci treptat trecerea catre dezvoltare software.

Orice aplicatie are nevoie sa fie testata inainte sa ajunga la clienti, asa ca cererea pe piata muncii este intr-o continua crestere! Nicio firma nu isi doreste sa livreze aplicatii cu defecte, iar testarea manuala necesita mult timp – timp de care niciun business nu beneficiaza.

Iata care sunt avantajele unui curs Python si invatarea acestui limbaj:

 

  • sintaxa simpla – sintaxa intr-un limbaj de programare reprezinta regulile de scriere, ce pot fi asemanate cu regulile gramaticale. Python este un limbaj apropiat de cel natural, cu o sintaxa usor de urmarit si de inteles. Un alt avantaj al inscrierii la un curs Python este ca acest limbaj nu contine multe reguli sau cazuri speciale ce trebuie tratate, asa ca vei prinde curaj sa scrii cod singur si sa rezolvi cu usurinta problemele de pe platforma;
  • frecvent utilizat in web development – Python are un numar de framework-uri care au castigat foarte mare popularitate in IT, precum: Django, Flask, Pylons. Toate aceste tipuri de framework-uri sunt suficient de stabile si dau o viteza ridicata aplicatiilor si sunt folosite de nume mari precum: Spotify, Instagram, Dropbox, Airbnb, Netflix, Uber etc;
  • solicitat in automatizare – fiecare firma isi doreste sa automatizeze procesele repetitive pentru a eficientiza modul de lucru. Procese ca testarea, crearea rapoartelor, colectarea datelor, a notificarilor – toate pot fi realizate cu ajutorul limbajului Python;
  • cresterea cererii cunostintelor de Python pe piata muncii – cu toate ca, la inceput, te inscrii la un curs Python pentru ca vrei sa devii software tester, nu trebuie sa te limitezi aici. Invatarea acestui limbaj de programare iti va permite sa aplici pentru joburi diverse din domeniul IT: networking, automatizari, development, testare, administrare de sistem;
  • un limbaj accesibil si incepatorilor – fie ca ai cunostinte zero in domeniu, fie ca ai ceva notiuni de programare, odata invatat limbajul Python vei avea posibilitatea sa pui in practica ce ai invatat imediat. Python iti ofera numeroase motive pentru care sa il alegi ca prim limbaj sau urmator limbaj de programare, asa ca lasa-te ghidat de instinct si ofera-ti sansa de a face primul tau pas in domeniul programarii.

 

Intra pe WellCode.ro, consulta oferta completa si programeaza-ti o sedinta de consultanta gratuita cu mentorii. Vei avea ocazia sa descoperi mai mult decat un curs Python clasic, te vei bucura de sustinerea si ghidajul mentorilor, care – inainte de toate – te vor ajuta sa inveti sa inveti, cat si sa scrii cod corect si curat, inca de la inceput. Odata cu setarea unui mindset de invingator - cu ajutorul mentorilor nostri specializati la Facebook si Google in SUA - vei avea parte si de cea mai buna indrumare de la momentul zero si pana la angajare!

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.