Astăzi, tehnologia este pretutindeni, inclusiv în accesoriile pe care le porţi. Un smartwatch este mai ieftin şi are mai multe funcţii decât un ceas tradiţional de lux.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cum oamenii au o viaţă din ce în ce mai ocupată, lipsa capacităţii de a îndeplini orice sarcină în mod eficient devine o problema principală. Aşadar, pentru a-ţi atinge ţelurile este necesar să-ţi îmbunătăţeşti modul în care acţionezi.

Într-o lume conectată permanent, smartwatch-urile te ajută în gestionarea timpului, în creşterea productivităţii şi chiar să ai o formă fizică mai bună şi să fii mai sănătos. Printre funcţiile unui astfel de dispozitiv se numără notificările instantanee şi alarmele pentru a-ţi aminti toate sarcinile importante. Un răspuns rapid la un e-mail sau la un apel îţi vor face viaţa mai uşoară. De asemenea, să vezi în timp real numărul de paşi parcurşi sau caloriile consumate într-o zi, te va ţine pe drumul cel bun în ceea ce priveşte obiectivele tale de fitness.

Iată cum te poate ajuta un smartwatch în cele mai importante aspecte ale vieţii tale:

  1. Productivitatea

Pentru orice persoană, indiferent că deţine o afacere sau lucrează pentru o companie, productivitatea este cel mai important lucru. Dacă eşti productiv, poţi îndeplini multe sarcini într-un timp scurt.

Un ceas inteligent te va ajuta în privinţa acestui aspect numai prin simplul fapt că poţi vedea informaţiile de pe telefon pe ecranul ceasului, ceea ce înseamnă că vei economisi timpul pe care altfel l-ai pierde pentru a ajunge la telefon. Chiar şi acele câteva secunde economisite cu fiecare notificare primită poate face o mare diferenţă când primeşti zeci de astfel de mesaje într-o zi.

Gândeşte-te că eşti prins în redactarea unui e-mail şi primeşti un apel, nici nu trebuie să-ţi mişti braţele pentru a vedea cine te sună, pentru a răspunde sau pentru a respinge apelul. Aşadar, alege un smartwatch şi, cu siguranţă, vei observa cum nivelul productivităţii tale la locul de munca va atinge cote maxime!

  1. Sănătatea

Aproape toate ceasurile inteligente sunt dotate cu funcţii care urmăresc efortul fizic depus în fiecare zi. Nu ai nevoie de nimic altceva, poţi gestiona şi analiza detaliile chiar de pe ecranul ceasului. De asemenea, una dintre funcţiile de bază ale smartwatch-urilor este pedometrul, care înregistrează câţi paşi ai făcut într-o singură zi.

Mai mult decât atât, unele ceasuri au şi funcţii care îţi arată cât de mult ai stat nemişcat şi te atenţionează când este timpul să iei o pauza şi să faci puţină mişcare, chiar şi la birou. De altfel, poţi seta alarme care să-ţi amintească să bei mai multă apă, iar urmărirea caloriilor consumate într-o zi te poate ajuta să faci alegeri alimentare mai înţelepte.

  1. Gestionarea timpului

Timpul este limitat şi, pentru orice profesionist, acesta înseamnă bani. Pentru a utiliza în cel mai eficient mod posibil fiecare oră disponibilă, poţi seta un anumit interval orar pentru fiecare sarcină ce trebuie îndeplinită. Un ceas inteligent te va ajuta să-ţi aminteşti de fiecare lucru pe care îl ai de făcut. Dispozitivul poate fi sincronizat cu calendarul tău şi îţi va trimite notificări pentru fiecare eveniment, întâlnire sau sarcină pe care ai notat-o.

Prin urmare, un smartwatch poate fi un mijloc care să te ajute să-ţi atingi obiectivele profesionale, prin creşterea productivităţii şi gestionarea mai eficientă a timpului, dar şi pe cele persoanele, prin înregistrarea datelor cu privire la activitatea fizică depusă într-o zi.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.