Vascar, unul dintre cei mai importanti producatori de mezeluri, specialitati din carne, semipreparate, conserve si carne fresh din Romania, prospera pe aceasta piata extrem de competitiva inca dinainte de Revolutie. Fondata in anul 1984, sub numele de Industria Carnii Vaslui, compania si-a schimbat denumirea in cea actuala in 1991, a deschis primele magazine proprii trei ani mai tarziu, iar privatizarea si primele investitii importante au avut loc in anul 2000.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

13 ani mai tarziu, dupa un proces de rebranding corporate si de produs, s-a lansat brandul Moldova in Bucate, iar cinci ani mai tarziu a aparut si gama Alege natural fara E-uri, din ingrediente 100% naturale.

Din 2017, compania este condusa, in calitate de Director General, de catre Vlad Ciuburciu, care anterior a ocupat functiile de Marketing Assistant, respectiv Marketing Manager.

"Am preluat o companie stabila, care se bucura de o mare notorietate si apreciere in regiunea Moldovei si am reusit sa transform Vascar intr-un brand apreciat la nivel national si international. Ceea ce am adus nou este o abordare de business mai ancorata in realitatile momentului si imi doresc ca, in urmatorii ani, compania sa fie cunoscuta si apreciata de catre orice roman", spune Directorul General.

Motivele pentru care Vascar reuseste sa se mentina in top de 37 de ani sunt numeroase si includ: grija pentru calitatea produselor, gustul inconfundabil al acestora, investitiile masive in retehnologizarea fabricii de la Vaslui, adaptarea la cerintele prezentului si respectul necontenit fata de clienti.

"Experienta indelungata, calitatea produselor, retetele autentice si faptul ca producem atat mezeluri, cat si specialitati si conserve reprezinta atuurile noastre. Majoritatea companiilor din industrie sunt specializate pe o singura categorie dintre cele enumerate mai sus, insa noi producem si conserve, intrucat am pastrat sectia initiala, pe care am retehnologizat-o in anul 2006", explica Ciuburciu (Vascar).

In ceea ce priveste cea mai mare realizare in cadrul companiei Vascar, Directorul General precizeaza:

"Am reusit sa creez, impreuna cu echipa mea, brandul premium Moldova in Bucate, iar, in vara lui 2018, am lansat gama Alege natural, fara E-uri, o linie de produse 100% naturale, cu ingrediente de cea mai buna calitate, in urma eliminarii complete a E-urilor. Iar clientii au apreciat acest lucru. De fapt, calitatea este valoarea fundamentala dupa care ne ghidam, ne respectam clientii si ne propunem zilnic sa ne ridicam la nivelul pe care acestia si-l doresc. Investim in tehnologie, dar stim ca nu putem excela daca nu exista pasiune, acesta fiind 'ingredientul' nostru secret".

In prezent, Vascar detine o fabrica cu o capacitate extinsa de productie la Vaslui, 21 de magazine proprii in regiunea Moldovei si are peste 400 de angajati, fiind unul dintre principalii angajatori din regiune si unul dintre cei mai importanti contributori la bugetul local.

Compania a raportat venituri de 22,8 milioane de euro la finalul anului trecut, o crestere cu 13% fata de 2019, si peste 8 milioane de euro sub forma de plati la bugetul de stat, in ultimii cinci ani (dintre care 2,3 milioane de euro in 2020).

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.