Toate femeile vor ca părul lor să arate impecabil, dar în acelaşi timp să rămână sănătos şi plin de viaţă, iar coafurile cu bucle nu au ieşit niciodată cu adevărat din tendinţe. Fie că vorbim despre buclele lăsate, neglijente, care amintesc de felul în care sarea mării ne ondulează natural părul, fie că vorbim despre buclele foarte mici, orice femeie şi-a dorit măcar o dată să obţină bucle ca de revistă la ea acasă. Astfel, dacă şi tu te numeri printre ele, acest articol vine cu sfaturi şi trucuri prin care să obţii buclele mult visate, fără să mai mergi la coafor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată cum poţi obţine buclele perfecte la tine acasă:

Pentru perioade lungi de timp părul femeilor a fost asociat cu frumuseţea, sănătatea, dar şi cu puterea de seducţie, femeile de pretutindeni căutând constant noi moduri în care să-şi aranjeze şi împodobească părul, pentru un look care să le pună în valoare. Dacă şi tu îţi doreşti să îţi aranjezi părul rapid, de efect şi fără prea mult efort, iată câteva metode care să te ajute să obţii bucle care să te facă să ieşi în evidenţă în mulţime:

Foloseşte bigudiuri

O metodă simplă de  a obţine onduleurile dorite fără să îţi distrugi firul de păr o reprezintă bigudiurile. Alege dimensiunea bigudiurilor în funcţie de mărimea buclelor, puneţi-le în păr înainte de culcare, iar dimineaţa părul tău va fi gata să atragă toate privirile asupra ta.

Investeşte într-un ondulator de calitate

Dacă timpul nu-ţi permite să apelezi la metodele clasice, cum sunt bigudiurile, atunci investiţia într-un ondulator de calitate este un must. Scapă de grija zilelor în care nu-ţi stă părul aşa cum ai vrea cu ajutorul unui ondulator profesional, cum ar fi Dyson Airwrap, cu tehnologie modernă. Astfel părul tău va arăta ca rupt din pictorialele de modă cu minimum de efort.

Optează pentru cocuri

Dacă totuşi sănătatea părului tău primează în faţa rapidităţii cu care obţii un look, soluţia perfectă pentru bucle obţinute fără a traumatiza firul de păr sunt cocurile moi. Împarte părul umed, proaspăt spălat, în şuviţe mici, pe care mai apoi să le înfăşori într-un coc lejer, prins cu agrafe. Lasă părul să se usuce natural, sau apelează la un uscător de păr cu aer rece, şi desfă cocul atunci când părul e uscat. Bucură-te de un look aşa cum ţi-ai dorit, fără să afectezi sănătatea firului de păr.

Apelează la placa de păr

Folosită în mod uzual pentru îndreptarea părului, placa de păr poate fi folosită şi pentru crearea unor onduleuri fabuloase. Tot ce trebuie să faci e să împarţi părul în şuviţe mici pe care să le înfăşori pe placa de păr asemenea unei baghete. Pentru a reduce afectarea părului de placa de păr, investeşte într-o placă de păr care foloseşte tehnologii moderne, cum sunt turmalina sau ceramica, şi foloseşte spray de protecţie termică a părului înainte de utilizarea ei, pentru a te bucura de bucle wow fără griji.

Să ai un păr frumos şi un look de revistă nu trebuie să fie un scop imposibil de atins, sau ceva la care să ajungi cu multă muncă, timp şi bani investiţi. Fie pe site, fie în magazinele Altex, găseşti întotdeauna soluţiile cele mai potrivite pentru părul tău, la un raport calitate-preţ prietenoase cu bugetul şi stilul tău de viaţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.