Scopul unui birou este de a desfăşura o anumită activitate şi cu siguranţă fiecare persoană care deţine un astfel de spaţiu îţi doreşte să prezinte o productivitate cât mai ridicată. De foarte multe ori, timpul petrecut la birou este unul destul de mare, astfel încât scaunele pot avea un rol destul de important pentru starea fizică şi cea de spirit a echipei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În acest sens, echipa de la importatorscaune.ro prezintă o serie de sfaturi şi aspecte ce trebuie urmărite atunci când se alege un scaun de birou. Acestea vor fi prezentate în cele ce urmează şi, dacă sunt respectate, vor oferi nu doar o creştere a productivităţii, dar şi un timp cât mai plăcut petrecut în acel mediu de lucru.

Stabilitate şi rezistenţă

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Atunci când se alege un scaun de birou trebuie să se analizeze aceste două aspecte: stabilitatea de care dă dovadă şi rezistenţa în timp. Din punct de vedere al stabilităţii, este important ca scaunul de birou ce se doreşte a fi ales să ofere o postură cât mai potrivită pentru activitatea prestată, dar şi siguranţă.

De asemenea, un detaliu deosebit de important este şi cel ce ţine de durata de viaţă a unui scaun. Este important de înţeles faptul că un scaun de birou este foarte utilizat, iar dacă nu este unul de calitate, în timp se va deteriora, poate chiar rupe, ceea ce nu este deloc de dorit.

Flexibilitate

În funcţie de activitatea prestată, este foarte important ca un scaun să poată fi flexibil, iar persoana care îl foloseşte să nu fie limitată din punct de vedere al mobilităţii. Totodată, este foarte evident că nu orice persoană prezintă aceleaşi caracteristici fizice, iar aici ne referim la înălţime şi greutate. Având în vedere aceste două caracteristici, un scaun de birou trebuie să suporte o greutate peste medie şi să poată fi reglat pentru înălţimea oricărei persoane.

Cu alte cuvinte, cu cât unui scaun i se pot regla mai multe componente, fie că este spătarul, şezutul sau suportul pentru braţe, în înălţime sau adâncime, cu atât acesta este mai performant, mai flexibil, deci mai potrivit pentru o activitate de birou.

Confort

Nu în ultimul rând, un scaun de birou trebuie să ofere şi un grad de confort ridicat. Din moment ce o activitate este desfăşurată pentru o perioadă mai lungă de timp, scaunele trebuie să-i ajute pe utilizatori şi să reducă efortul resimţit.

În acest sens, sunt doi factori ce stau la baza confortului: unul ar fi design-ul pe care îl prezintă acel scaun, iar cel de-al doilea este materialul din care este realizat. Analizând oferta de scaune de  birou regăsită pe site-ul www.importatorscaune.ro se poate observa că acestea pot fi realizate din piele naturală, piele ecologică, mesh sau stofă, dar şi alte tipuri de materiale.

Tipuri de scaune de birou

Complexitatea unui birou poate necesita alegerea mai multor tipuri de scaune. Aşadar, pot fi scaune destinate spaţiilor de aşteptare, scaune pentru diverse întâlniri, conferinţe şi scaune operaţionale (foarte flexibile). Toate acestea intră în oferta prezentată de site-ul www.importatorscaune.ro. Cei care doresc să afle mai multe detalii o pot face folosind următoarele date de contact:

Xact Consulting SRL, Str. Dezrobirii, nr. 118, Constanţa, Telefon: 0241 80 83 79, E-mail: scauneonline@gmail.com

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.