Masinile sunt ajutoare de nadejde pentru fiecare dintre noi. In fiecare zi ne urcam in masina si pornim spre munca, bem aici prima cafea si ne punem la curent cu ultimele noutati ascultand radioul. La final de zi, ne intoarcem la masina si pornim spre casa. Ce concluzie putem trage? Petrecem timp in masina in fiecare zi si, cel mai adesea, incepe sa nu ne mai preocupe ce se intampla in interiorul sau.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iata ce propuneri iti ofera specialistii din spatele site-ului tuning-car.ro, astfel incat interiorul masinii tale sa arate mereu proaspat, ordonat si plin de viata.

Curatenie perioadica

Poate parea simplu, insa este nevoie de o motivatie puternica. Cateva minute cu un aspirator si o laveta pentru praf pot transforma radical interiorul masinii tale. Desigur, inainte sa te apuci de asta trebuie sa strangi tot ce s-a adunat in ultima vreme in masina. Posibil ca tocmai aceasta greutate in plus sa fie responsabila pentru consumul crescut de combustibil.

Decoratiuni din mahon

In cazul in care esti proprietarul unei masini mai vechi sunt mari sanse ca bordul acesteia sa fie realizat din plastic. Il poti schimba cu unul elegant, din mahon, astfel incat interiorul masinii tale sa capete un aer pretios. Este accesibil si in plus, montarea sa este facila. Tot ce trebuie sa faci este sa vizitezi un magazin specializat in decoratiuni auto si sa alegi produsul potrivit modelului tau de autovehicul. Specificatiile din cadrul site-ului Tuning-car.ro iti sunt de folos in acest sens.

Covorasele din cauciuc

Ai investit recent in covorase tip mocheta pentru interiorul masinii, insa constati, cu dezamagire, ca acestea nu mai arata ca la inceput. Rcomandarea expertilor este ca pe timp de iarna sa cumperi un set de covorase din cauciuc care iti va face mai usoara intretinerea curateniei. Vei descoperi ca piata este ofertanta si raspunde tuturor preferintelor, indiferent despre ce marca, model sau culoare este vorba.

Odorizantul de masina

Acum, poti afirma, poate pentru prima data in ultimele luni, ca ai o masina bine pusa la punct si curata, asa ca de ce sa nu adaugi si ceva mirosuri noi? Mai mult ca sigur mirosul de masina noua a disparut de mult, deci vei avea nevoie de o mireasma fresh. Din fericire, optiunile sunt nenumarate la acest capitol, iar sfatul expertilor este sa alegi un dispozitiv care sa emane un miros discret, insa de durata.

Huse noi pentru scaune

Nu ai avut niciodata senzatia ca mai mult timp petreci pe drumuri, in masina, decat acasa, in pat? Ei bine, cand vine vorba de dormitor, aminteste-ti ca schimbi frecvent asternuturile de pe pat. Din pacate, nu poti schimba tapiteria scaunelor periodic, insa poti apela la niste huse noi, care te atrag. Exista in comert optiuni dotate cu incalzire sau prevazute cu masaj, menite sa iti faca experienta la volan cat mai placuta.

Lumini LED de interior

Daca nu ai o fascinatie aparte pentru culoarea neagra, ultimul accesoriu cu care poti imbunatati aspectul masinii este chiar ceva ce ii lipseste. Ia in considerarea instalarea unui sistem de iluminare LED, in culorile preferate si renunta la clasica iluminare a masinii. Desigur, la montare ai nevoie de ajutorul unui specialist, pentru ca nu detii indemanarea necesara.

Pune in aplicare aceste sfaturi si masina ta va arata cu totul altfel. Cei interesati de astfel de achizitii pot accesa site-ul tuning-car.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.