În mod definitoriu, capitala României, cunoscută şi sub denumirea de „micul Paris”, este o locaţie absolut fascinantă, indiferent din ce colţ al lumii vii. Deşi poate locuiţi în Bucureşti de o perioadă îndelungată de timp, acest oraş întotdeauna vă rezervă noi surprize privind locurile captivante ce merită pe deplin vizitate. De asemenea, lucrurile par să fie cu mult mai interesante pentru cei din provincie care reuşesc într-un final să îşi elibereze agenda pentru a respira timp de un weekend un aer de capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aşadar, dacă vă doriţi să vă bucuraţi din plin de o experienţă de neuitat, atunci vă prezentăm în continuare cele mai palpitante şi interesante activităţi pe care le puteţi face în Bucureşti:

1.Să vă încărcaţi de energie din natură: nu este deloc un secret că Bucureştiul cuprinde în inima sa unele dintre cele mai frumoase parcuri din întreaga ţară. De exemplu, parcul Herăstrău se bucură întotdeauna, indiferent de sezon, de prezenţa numeroşilor turişti sau pur şi simplu de a persoanelor care doresc să respire aer curat şi să se ascundă de aglomeraţia oraşului. Ce activitate poate fi mai relaxantă decât să te plimbi într-un parc imens şi să îţi încarci bateriile

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

2.Participarea la un eveniment sportiv sau la un concert al formaţiei favorite: cu siguranţă din acest punct de vedere capitala României găzduieşte zilnic numeroase evenimente de care aţi putea fi interesaţi. Aşadar, indiferent că este vorba despre o astfel de ocazie cu temă sportivă sau cu una teatrală, aveţi posibilitatea să fiţi prezenţi şi să rămâneţi cu momente de neuitat.

3.Vizitarea unuia dintre numeroasele muzee din Bucureşti: nici din punct de vedere cultural, Bucureşti nu este mai prejos comparativ cu alte capitale ale lumii, astfel încât oferă tuturor persoanelor interesate o gamă diversificată de asemenea locaţii absolut incredibile. De exemplu, Muzeul Naţional de Istorie Naturală „Grigore Antipa” se bucură de popularitate în ceea ce priveşte interesul turiştilor pentru piese ce aparţin de colecţii zoologice, paleontologice, de minerale şi roci, precum şi etnografice.

4.Descoperirea secretul staţiei de metro Politehnica: deşi pare greu de crezut că mii de oameni circulă zilnic prin această locaţie fără să bănuiască nimic, pardoseala staţiei de metrou Politehnica este realizată din structurile osoase ale unor fosile cu o vechime de peste 80 de ani. Aşadar, dacă doriţi să vizitaţi ceva interesant, în mod mai mult decât sigur acesta este locul ideal.

5.Vizitarea Palatului Parlamentului: cine nu a auzit de Palatul Parlamentului? Ei bine, această clădire istorică reprezintă a doua cea mai mare clădire ca suprafaţă din întreaga lume, în care activează toţi membrii Parlamentului Român. De asemenea, clădirea mai găzduieşte şi numeroase vizite oficiale ale reprezentanţilor altor state, fiind o locaţie cu adevărat impunătoare. Totuşi, persoanele interesate pot să viziteze acest loc în calitate de turişti, intrând în profunzimea istoriei României din punct de vedere arhitectural.

6.Relaxare în Centrul Vechi: această locaţie se bucură de popularitate nu doar în rândul turiştilor din întreaga lume, ci şi în rândul localnicilor din capitală, reuşind să cucerească prin păstrarea în exactitate a unui colţ de Bucureşti aşa cum era odinioară. Deşi la momentul de faţă, Centrul Vechi sau Istoric al capitalei este împânzit de o serie de terase şi restaurante pe cât se poate de diverse, acesta rămâne pentru totdeauna o zonă dedicată vremurilor de demult, în care distracţia atinge cele mai înalte culmi.

7.Servirea unei prăjituri cu aromă de Bucureşti: cu siguranţă că şi iubitorii de dulciuri vor adora pe deplin capitala României atunci când ajung în locul potrivit. Pentru că nici aceştia nu trebuie sub nici o formă omişi, Cofetăria Tic Tac este destinaţia ideală, care vine în întâmpinarea tuturor persoanelor care adoră pe deplin deserturile, cu cele mai aromate prăjituri, cupcake-uri sau produse de patiserie. De exemplu, pe cofetictac.ro puteţi să vă alegeţi exact prăjitura favorită pe care doriţi să o serviţi în această cofetărie de vis. Arta cofetăriei alături de plăcerea de a crea mereu arome absolut uimitoare, vă va lăsa cu cele mai plăcute amintiri din întreg Bucureştiul, astfel încât Cofetăria Tic Tac trebuie în mod definitoriu să se regăsească pe lista dumneavoastră privind locaţiile din capitală ce nu trebuie ratate.

Aşadar, dacă vă îndreptaţi spre „Micul Paris”, recomandat ar fi să vă pregătiţi pentru cel mai deosebit sfârşit de săptămână de care veţi avea parte în întreaga viaţa. Indiferent că începeţi weekendul cu un desert uimitor de la Cofetăria Tic Tac sau vă plimbaţi într-unul din parcurile imense ale Bucureştiului, toate aceste amintiri vor rămâne pentru mult timp în memoria voastră.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.