Construieşti? Renovezi? Ai un depozit în care sunt probleme cu umezeala? Sau poate ai o cramă de vinuri, un beci în care vrei să ţii umiditatea sub control? Ştii vreo bibliotecă cu probleme de umezeală peste nivelul normal? O sală de sport sau antrenament? Spaţii de producţie? Muzee?

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În oricare dintre situaţiile de mai sus te-ai afla sau pe care le ştii cu probleme de umezeală excesivă, o soluţie trebuie găsită. O soluţie de dezumidificare la nivel profesional, desigur. Nu poţi folosi dezumidificatoare casnice, pentru că nu pot face faţă la suprafeţe mai mari, iar dacă vorbim de construcţii şi renovări… nu vor avea şanse de supravieţuire, se înţelege. Vom vorbi, deci, despre necesitatea unor dezumidifcatoare profesionale. 

Un adevărat partener de nădejde, cu multiple aplicabilităţi, pentru că deşi este un dispozitiv compact, poate extrage apa extrem de rapid, pentru suprafeţe medii şi mari, sau care au un volum mult mai mare decât spaţiile casnice.

Cum te poate ajuta un dezumidificator profesional pentru spaţii în renovare sau construcţie?

Timpul costă bani, iar în construcţii, finisaje interioare, dacă poţi face ca lucrurile să se mişte mai rapid, perfect legal şi în standarde, de ce să nu câştigi mai rapid bani? Gândeşte-te că eşti plătit la lucrare, nu la zile petrecute în şantier. Cu cât termini mai repede lucrarea, cu atât te poţi muta la următoarea, dar eşti, oarecum, prins de legile fizicii, ale chimiei, standarde profesionale etc.

Dacă poţi controla umiditatea, poţi controla o serie de lucrări, de ce să nu grăbeşti nişte procese naturale care te încetinesc? Cât timp lucrezi într-o anumită zonă a şantierului, cealaltă zonă pe care ai terminat-o se usucă mai rapid sub acţiunea dezumidificatorului profesional pe care l-ai plasat acolo. Apoi, poţi muta dezumidificatorul în alt loc, şi poţi continua cu finisajele sau alte lucrări în zona acum uscată a şantierului.

Un dezumidificator profesional este extrem de uşor de utilizat, mai uşor decât ai crede. Datorită roţilor robuste, cauciucate, cu diametru mare, special concepute pentru dimensiunile şi greutatea modelului de dezumidificator profesional, poţi trece şi peste obstacole mai mari, inerente oricărui şantier.

Dezumidifcator profesional - caracteristici

Mânerul fix şi picioarele de sprijin, extrem de sigure, fac ca mutarea dezumidificatorului profesional să pară o joacă de copii. Asigură o priză de curent la locaţie pentru ca dispozitivul să fie gata de lucru. După ce l-ai băgat în priză (220V, de regulă), porneşte-l şi lasă-l să-şi facă treaba.

Un astfel de dispozitiv cum este dezumidfcatorul profesional Turbionaire Pro 50 sau fratele mai mare, Turbionaire Pro 90, poate scoate până la 53 de litri de apă pe zi (Turbionaire Pro 50) sau până la 90 de litri de apă pe zi (vezi Turbionaire Pro 90).

Ambele modele sunt dotate cu rezervor de apă, Turbionaire Pro 50 având un rezervor cu o capacitate de 4.3 litri iar Turbionaire Pro 90 aproape dublu ca şi capacitate. Insă, la ambele modele poţi opta pentru drenaj continuu, adică poţi evacua apa direct într-o scurgere sau canalizare, pentru ca dezumidificatorul profesional să nu aibă opriri din cauza umplerii rezervorului.

Dacă nu se optează pentru drenaj continuu, rezervorul se poate scoate extrem de uşor şi rapid, prin simpla ridicare a capacului frontal, pentru a fi golit de apa strânsă în urma procesului de dezumidificare.

Astfel, toţi cei care sunt la lucru pot uita de golirea rezervorului de apă şi astfel procesul de dezumidificare automată sau continuă (care se poate seta manual pe panoul de control, dotat cu ecran LCD iluminat, la ambele modele de dezumidificator profesional, Turbionaire) vor grăbi uscarea mai rapidă  a încăperii sau a spaţiului în care a fost plasat dispozitivul.

O suprafaţă de pânâ la 70 m², poate părea o joacă pentru Turbionaire Pro 50, de exemplu, dar există modele de dezumidificatoare profesionale care pot acţiona pe suprafeţe mai mari sau mai mici, în funcţie de necesităţi,

Higrostatul electronic încorporat al acestui model, măsoară umiditatea constant, pentru a o aduce la un nivel optim, iar filtrul de praf care poate fi spălat, protejează dispozitivul dar şi persoanele din încăperea respectivă de praful şi particulele prezente în aer.

În cazul modelelor de dezumidificatoare profesionale Turbionaire, design-ul joacă un rol destul de important, deoarece chiar dacă sunt nişte maşinării cu rol profesional, nu înseamnă că trebuie să aibă o imagine înfricoşătoare şi să aibă dimensiuni exagerate.

Extrem de compacte pentru puterea lor, dotate cu o carcasă metalică cu vopsea de tip ”lime-skin”pentru a rezista la lovituri accidentale, avand culoarea rosie inchisa pentru a putea fi usor de recunoscut si de identificat in anumite spatii , dezumidificatoarele profesionale Turbionaire reprezinta solutia ideala pentru o multime de aplicatii profesionale.

Cum poţi comanda aceste dezumidifcatoare? Dezumidificatoarele profesionale Turbionaire Pro 50 si Turbionaire Pro 90 pot fi achizitionate online de pe eMAG.ro, intax.ro dar şi din magazinele Dedeman.

viewscnt

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.