Cumparaturile online de haine au devenit din ce in ce mai populare si prezinta o serie de avantaje fata de cumparaturile clasice. Nu mai pierzi timpul prin malluri si magazine, poti sa gasesti intr-un singur magazin online tot ce ai nevoie, varietatea este mai mare si de multe ori, poti prinde reduceri atractive.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cum fiecare lucru are si partile lui mai putin bune, in ceea ce priveste cumparaturile online de imbracaminte femei, este uneori dificil sa-ti dai seama daca respectiva haina iti va veni bine sau nu.

Astazi o sa vedem care sunt principalele moduri prin care poti determina singura daca o marime anume iti este potrivita sau nu si pentru a-ti fi mai simplu sa alegi ce ai nevoie pentru garderba ta, AbcFashion te asteapta cu cele mai noi modele de haine pentru orice tip de tinuta.

Marime sutien

Alegerea sutienului in marime potrivita este extrem de importanta pentru sanatatea si confortul sanilor tai. O data ce ai accesat magazinul de imbracaminte haine online, verifica tabelul cu dimensiuni pentru sutien. Vei vedea ca fiecare marime are corespondente in cm. Tot ce trebuie sa faci este cu ajutorul unui metru de croitorie sa masori circumferinta sub bust si circumferinta peste bust si apoi sa compari rezultatele cu marimile de pe site-ul respectiv.

Marime pantaloni

Cu acelasi metru de croitorie poti masura direct pe corp, cu ajutorul altei persoane sau poti masura o pereche de pantaloni pe care o ai si stii ca iti vine bine. Vei avea nevoie de lungimea cracului, care se refera la distanta dintre partea superioara a coapsei si linia de jos a gleznei. Circumferinta soldurilor se masoara prin plasarea metrului astfel incat sa inconjori partea cea mai proeminenta a feselor. Pe AbcFashion gasesti o gama variata de pantaloni pentru orice tip de ocazie si stil vestimentar.

Marime rochie

Printre cele mai vandute articole imbracaminte femei se numara fara indoiala, rochiile. In cazul acestora este esential sa stii inaltimea, care se masoara din crestetul capului pana la calcaie, cu pozitia dreapta si talpile lipite, fara nimic in picioare. Circumferinta bustului se masoara deasupra sanilor, circumferinta taliei se determina prin masurarea linie taliei imediat deasupra buricului.

Alte aspecte esentiale

Chiar daca iti cunosti marimea europeana, este bine sa te verifici de fiecare data tabelul cu marimi de pe fiecare magazin online de imbracaminte femei. Se intampla ca de la tara la tara, in functie de producator, marimile sa difere cu cativa cm, care pot fi importanti atunci cand vrei ca haina sa-ti vina perfect.

De asemenea, daca ai facute deja masuratorile siluetei, dar simti ca te-ai mai ingrasat sau ca ai mai slabit, este bine sa refaci masuratorile, pentru a fi sigura ca alegi marimea care ti se potriveste, la momentul respectiv.

Verifica inainte de a comanda o haina, materialul din care este realizata. Daca este elastic, atunci nu va fi o problema in cazul in care comanzi o marime mai mica, insa daca este vorba de materiale mai groase, mai putin flexibile, masurarea corpului este esentiala.

Ia in calcul inaltimea modelului care poarta haina in imaginea produsului. Pentru ca se poate intampla ca o rochie care vine deasupra genunchilor unui model de 1.75 sa fie o rochie midi pentru o femeie de 1.57.

Cu putina rabdare si atentie iti poti innoi garderoba cu cele mai speciale haine, care sa-ti vina ca turnate. Intra pe AbcFashion si descopera cele mai noi modele de imbracaminte femei si comanda in siguranta direct de pe site-ul magazinului online.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.