Roşu & verde este o combinaţie „clasică” de Crăciun, însă nu e şi confortabilă pentru toţi. De aceea, pentru ca tu să te simţi în largul tău de sărbători, ţi-am pregătit 7 idei cu care să te poţi juca atunci când îţi creezi ţinutele fabuloase pe care le vei îmbrăca la petreceri cu prietenii şi mese cu familia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iată, deci, câteva culori care merg bine împreună şi pe care le poţi asorta cu ocazia sărbătorilor de iarnă:

Cromatica în fashion este un subiect întotdeauna de actualitate. Există reguli general acceptate, există şi controverse, dar următoarele palete sunt combinaţii sigure, cu care nu vei da greş - aşa că nu ezita să le încerci.

Roz prăfuit, Verde mentă şi Albastru canar

Rafinată, proaspătă şi cu accente misterioase - e o paletă cu care nu vei da greş, mai ales că sunt nuanţe mai puţin vibrante, în aşa fel încât să nu ieşi în evidenţă într-un mod care să te stânjenească, dar nici să nu treci neobservată.

Magenta închis, Liliac şi Alb

Elegantă, luminoasă şi veselă - aşa vei fi, dacă îţi vei alege articole vestimentare din această paletă. Nuanţele sunt dulci, uşor fructate, iar tu vei răspândi candoare şi feminitate din belşug.

Cafea cu lapte, Bej şi Ciocolatiu

Chiar dacă nuanţele pământii sunt asociate mai degrabă cu toamna, ele sunt perfecte şi pe timp de iarnă, pentru că sunt calde şi rafinate. Cu siguranţă vei atrage toate privirile cu o rochie de piele într-o astfel de nuanţă.

Cireaşă coaptă, Albastru nocturn, Argintiu şi Auriu

Dacă auriu şi argintiu nu constituie o surpriză, fiind parte din paleta „clasică” de Crăciun, cireaşa coaptă şi albastrul nocturn nu sunt cele mai comune, aşa că e o combinaţie cu care vei ieşi în evidenţă prin aerul unic şi misterios pe care îl vei emana.

Vanilie, vişină putredă şi verde kaki (sau verde militar)

Păstrând notele misterioase, această paletă se apropie mai mult de căldura şi bucuria Crăciunului. Ai putea spune că se îndreaptă spre clasicele roşu şi verde, dar nu e chiar aşa, pentru că nuanţele sunt complet diferite, iar notele pe care le aduc în compoziţia ţinutelor au altă orientare. Dacă nu crezi, poţi arunca o privire pe starshiners.ro, ca să te convingi.

Auriu, Coajă de ou şi Verde imperial

Dacă roşu cu verde nu e pentru tine, verde cu auriu s-ar putea să fie o combinaţie mai echilibrată. Şi pentru că ambele nuanţe sunt tipice Crăciunului, vei avea cu siguranţă un aer festiv şi potrivit cu atmosfera.

Argintiu, Alb şi Albastru cobalt

Sclipici, steluţe, beteală - toate inspiră sărbătorilor de iarnă ritmul vesel ce îţi este atât de familiar. Albastrul aduce profunzime şi un strop de vibranţă, pentru un aer luxos şi acel „quelque chose” - aşa că iată paleta câştigătoare pentru tine, dacă asta urmăreai.

Revenind la combinaţia dintre nuanţele de verde şi cele de roşu, dacă nu ai îndrăznit să o încerci până acum, dă-i o şansă: nu încerca cele mai vibrante nuanţe de roşu şi verde, alege-le pe cele mai închise sau pe cele pastelate, adaugă şi un strop de alb, şi s-ar putea să descoperi că e o combinaţie interesantă.

Ţine minte că aceste palete de culori sunt potrivite pentru iarnă, în general. Te poţi inspira din ele pentru a crea cele mai frumoase ţinute şi pentru petrecerea de Anul Nou sau orice alt eveniment din sezonul rece. Testează-le şi alege ceea ce simţi că ţi se potriveşte. Vei arăta fabulos, cu siguranţă! 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.