Moneda BETRA COIN lansată de Academia Be Trader va fi de tip ERC20, bazată pe Ethereum. Momentan este pe BITLOCUS. Ea va fi lansată public pe exchange-urile IDCM şi BIKI, de Ziua Naţională a României 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

BETRA Wallet gestionează 200 de criptomonede

În viitorul apropiat, mai exact în luna aprilie, va fi lansat noul BETRA Wallet. Acesta va fi cel mai sigur “portofel“ pentru investiţii şi stocare de active digitale. BETRA Wallet va gestiona aproximativ 200 de criptomonede diferite. Toate vor fi protejate împotriva accesului neautorizat, prin sistem avansat de securitate.

Clienţii vor avea multe avantaje dacă vor alege acest “portofel“ electronic. El va include criptomoneda BETRA şi alte criptomonede, cum sunt cele ETC, Bitcoin, BCH, LTC, Ethereum şi toate celelalte criptomonede de tip ERC-20.

BETRA Walet-ul va avea aplicaţii descentralizate, dispune de un sistem de securitate de ultimă generaţie. Este protejat de Secure Enclave şi o tehnologie de autentificare biometrică.

BETRA Wallet va fi cel mai sigur “portofel“ crypto, datorită sistemului de securitate avansat. Cei care vor să stocheze criptomonede sigure pe termen lung, ar trebui să-l aleagă. Un avantaj este şi acela că are capacitatea de a deţine monede multi-crypto în acelaşi timp, iar aici ne referim la criptomonede BTC, ETC, ETH, BCH, LTC. Scopul său principal este stocarea sigură a cheilor private şi asigurarea securităţii monedelor depozitate.

Acest wallet este lansat de Ciprian Ciceu (fondatorul BeTrader Academy România) cu ajutorul firmei firmei Blockshine Centre din Shanghai. El a fost personal în Shanghai pentru a discuta despre funcţiile wallet-ului.

Ciprian Ciceu este fondatorul Betra şi al Academiei Be Trade din Pipera. Această academie este cunoscută pentru cursurile sale profesionale, realizate la cele mai înalte standarde internaţionale, despre tehnicile de tranzacţionare la Bursă. Cei care doresc să aibă mai mult succes în afaceri şi să înveţe tehnici noi de tranzacţionare (OPTIONS, FUTURES, CRYPTO) pot investi în educaţia lor, alegând aceste cursuri. La final vor primi o diplomă VTCT Level 5 acreditată, care corespunde cu 120 de credite şi 2 ani universitari.

BETRA Pay şi sistemul de plată QR Code

BETRA oferă soluţii de plată şi de portofel pentru criptomonede sigure, pentru clienţii privaţi şi corporativi. BETRA Wallet este flexibil, bine integrat, sigur, conceput să fie utilizat în viaţa de zi cu zi. Wallet-ul oferă opţiuni de plată a codului QR. Cel mai mare avantaj este păstrarea securităţii maxime şi a activelor în siguranţă. Este alimentat de cele mai populare şi de încredere servicii de schimb.

Comercianţii care folosesc sistemul de plată crypto, vor putea în viitor să folosească aplicaţia BETRAWALLET. Aceasta este special creată pentru ei. În aplicaţie va fi sistemul de plată QR Code care este lansat de BETRA Coin şi care are denumirea de BETRA Pay.

Softul de plată prin QR Code, din wallet, va permite schimbarea în mod automat a criptomonedelor BETRA Coin. Comercianţii vor avea posibilitatea de a plăti în criptomoneda acceptată, în Ethereum, Bitcoin sau Litecoin.

Toţi utilizatorii care folosesc sistemul de plată cu monede BETRA Coin vor putea realiza plăţi prin scanarea codurilor QR, integrate în sistemele de tip Bastion Pay. Aplicaţiile se descarcă de pe Google Play Store şi de pe App Store, în funcţie de device-urile folosite, care rulează iOS, sau care sunt cu sistem de operare Android.

Pe platforma BETRA, clienţii vor putea trazacţiona criptomonede; ei vor putea cumpăra crypto de pe această platformă prin carduri Visa şi Mastercard. BBTA va avea şi un fond de tranzacţionare Premium, de unde clienţii vor putea alege pachete Premium, Gold Premium şi VIP Premium.

Trimiterea criptomonedelor va fi foarte rapidă şi uşoară prin BETRA Wallet. Schimbul valutar se va face imediat, fără probleme. Sistemul QR Code este utilizat de foarte mult timp în China. Aplicaţia WEChat este de asemena foarte populară, ea are propriul sistem de plată, de transfer de criptomonede şi valută (în lire, dolari, euro şi altele).

Acest sistem QR este integrat şi în sistemul Bastion Pay, deci va fi utilizat de cei care folosesc plata cu monede BETRA. Utilizatorii BETRA vor avea un control maxim al fondurilor. Toate datele sunt comunicate şi stocate pe canale criptate. Este garantată securitatea bunurilor utilizatorilor. Acest wallet va fi foarte uşor de utilizat, plăţile crypto se vor face imediat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.