Fiecare clădire în parte - locuinţă sau bloc - este protejată de către un acoperiş, fabricat din materiale rezistente la factorii exteriori. Sau cel puţin aşa ar trebui să fie. Calitatea materialelor şi a accesoriilor folosite îşi spune cuvântul mereu. Pentru ca acoperişul să fie în stare bună de funcţionare este nevoie să fie dotat cu accesorii diverse pentru protecţie maximă. Acest gen de accesorii se pot comanda la un furnizor specializat în accesorii de acoperiş, aşa cum este şi magazinul online roof-shop.ro.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De la această sursă pot fi comandate şi clemele de prindere ţigle de câmp sau ţigle de coamă, iar în rândurile ce urmează aflăm mai multe despre acestea.

Cleme prindere coamă se găsesc doar aici

Acoperişurile sunt puncte sensibile, dar importante din construcţia oricărei clădiri, aşa că au nevoie de atenţie specială, dar şi de întreţinere. Pentru aceasta este nevoie, desigur, şi de personal calificat, dar şi de un anume gen de accesorii. De exemplu, cleme prindere coama sunt acele produse esenţiale pentru fixarea ţiglelor din acoperiş de coamă, fie că avem un acoperiş de ţiglă ceramică sau ţigle de beton.

Clama se fixează de şipca de centrare coamă cu ajutorul unui cui sau holşurub prins prin orificiul ţiglei. Fabricate din aluminiu şi vopsite în câmp electrostatic, clemele pot fi comandate de pe roof-shop.ro. În funcţie de tipul de acoperiş, ceramic sau de beton, dar şi de preferinţele clientului, acestea se pot comanda în trei culori distincte: gri, maro şi cărămiziu natur. În felul acesta, nu vor face notă discordantă cu acoperişul şi se vor încadra estetic în decor.

Clemele de prindere coame pot fi universale sau adaptate unui tip anume de coamă ceramică sau de beton. De asemenea, indicată este şi folosirea clemei pentru cablul de paratrăsnet, care se poate monta o dată cu clemele de prindere coamă.

Accesorii de protecţie şi reparaţie acoperiş, disponibile într-o gamă variată

Printre alte produse şi accesorii comercializate de magazinul online roof-shop.ro se numără şi accesoriile de protecţie şi reparaţie. Acestea se referă la modul în care acoperişul poate fi protejat de factori precum vântul puternic, ploaia sau zăpada. Dar, pe de altă parte, şi accesoriile pentru reparaţii ulterioare îşi au rolul lor. Pentru că, indiferent cât de bine este protejat acoperişul, pot interveni periodic şi mici daune. Printre accesoriile comercializate se numără benzile de protecţie, benzile reparaţie, burete etanşare triunghiular sau dreptunghiular, manşon străpungere acoperiş etc. De asemenea, produsele anti păsări sunt eficiente pentru a ţine păsările la distanţă.

Accesoriile de ventilare şi aerisire îşi au şi ele rostul lor cum ar fi pieptenii pentru streaşină sau benzile pentru ventilare streaşină. Menţionăm de asemenea despre treptele de urcare pentru acoperiş, indispensabile pentru a uşura accesul pe acoperiş în tot procesul de mentenanţă sau de reparaţie a acoperişului. 

Produsele disponibile aici au preţuri fără concurenţă 

Clienţii care caută produse calitative şi eficiente pentru acoperişuri ştiu că le vor găsi la magazinul online roof-shop.ro la preţuri fără concurenţă. În plus, reducerile atractive sunt binevenite, mai ales când se comercializează o cantitate mai mare de produse.

În plus, echipa de aici este promptă în a oferi consiliere profesională gratuită.  Comercializarea accesoriilor de toate tipurile va fi o experienţă definită de profesionalism aici.

Detalii şi comenzi sunt pe pagina oficială roof-shop.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.