Sezonul rece pune destul de multe dificultăţi femeilor care vor, pe de-o parte să se bucure de ţinute vestimentare interesante, iar pe de alta să se simtă confortabil şi, mai ales, să nu le fie frig.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Iarna obişnuim să ne îmbrăcăm rapid, cu acele articole vestimentare cât mai groase şi largi, astfel încât să ne simţim bine, să ne protejăm de temperaturile scăzute şi să ajungem cât mai repede, fără să pierdem timpul, la serviciu sau în oraş.

Femeile, în general, au o garderobă de iarnă destul de monotonă, ceea ce este un lucru normal, dat fiind faptul că, atunci când afară sunt -10 grade Celsius este firesc să-ţi doreşti doar să te protejezi de ger, acoperindu-te cu toate gecile şi fularele din dulap. Doar că, dacă ai o listă ingenioasă de articole vestimentare, poţi transforma orice apariţie a ta din sezonul rece într-una spectaculoasă şi de efect, fie că vorbim despre ţinute de zi sau de seară.

Iată trei idei de piese vestimentare care-ţi scot ţinutele de iarnă din monotonia specifică

1. O poşetă viu colorată

De obicei, paltoanele şi gecile de iarnă sunt închise la culoare, pentru a fi mai rezistente la murdărie. La fel şi pantalonul sau încălţămintea. Tocmai de aceea, ai nevoie de o pată de culoare care să te facă remarcată de cei din jur.

De altfel, această pată de culoare te va face să te simţi mai aproape de zilele călduroase de vară şi-ţi vor insufla o stare de spirit pozitivă. O poşetă colorată ar putea fi soluţia ideală.

2. Nu uita de rochia elegantă

Indiferent de sezon, o rochie elegantă trebuie să se regăsească în garderobă, deoarece nu ştii niciodată când se iveşte momentul ideal pentru a străluci şi a capta toate privirile.

La Foggi.ro găseşti rochii de damă elegante, ideale pentru toate tipurile de siluetă. Croiul special al fiecărei piese în parte are darul de a scoate în valoare punctele forte ale aspectului fizic şi de a masca zonele considerate a avea unele mici imperfecţiuni.

3. Ghete cu blană la exterior

Ghetele sau cizmele cu blană sunt foarte la modă de ani de zile, iar acest curent probabil că nu va trece niciodată. Pe lângă faptul că sunt deosebit de călduroase la exterior, au un aspect ieşit din comun.

Acum, producătorii reuşesc să imite perfect aspectul natural al blănii, iar tu poţi găsi astfel de produse la preţuri foarte mici, în aproape orice magazin din ţară.

4. O curea deasupra paltonului

Dacă nu-ţi surâde foarte mult ideea unei poşete mai viu colorate, poţi alege să pui în valoare talia, prin achiziţionarea unei curele special dedicate acestei zone a corpului tău.

O curea în talie nu doar că poate reprezenta un element central şi de interes al ţinutei tale, ci îţi va da mai multă supleţe, creând impresia că eşti mai înaltă.

În concluzie, nu trebuie să mai trăieşti cu impresia că iarna îţi strică pasiunea ta pentru modă şi frumos. Dacă optezi pentru a avea o pată de culoare în ţinutele tale sau o curea interesantă, dacă ţii cont că ai nevoie de o rochie elegantă pentru momentele speciale din viaţa ta şi alegi o încălţăminte ieşită din tipare, poţi să-ţi transformi apariţia dintr-una obişnuită, în una de neuitat.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.