Produsele de papetarie si birotica sunt esentiale pentru desfasurarea activitatilor de birou in cadrul unei firme sau companii. Indiferent de domeniul de activitate, de marimea organizatiei sau de volumul de lucru, produsele de papetarie si birotica – precum hartie A4, caiete office, mape, bibliorafturi, instrumente de scris, dulapuri si fisete metalice – reprezinta un strict necesar. Articolele de papetarie te ajuta la desfasurarea in sine a activitatilor, iar cele de birotica contribuie la organizarea, depozitarea si arhivarea documentelor sau a altor articole.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

De aceea, calitatea produselor de papetarie si birotica este foarte importanta. Un alt aspect-cheie este pretul acestora. Iar totul se reduce la un singur lucru: furnizorul ales, care sa-ti ofere cel mai bun raport calitate-pret! Iata, asadar, ce conditii trebuie sa indeplineasca un astfel de magazin pentru a fi cea mai buna alegere:

1. Gama variata de produse

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate

Indiferent de tipul clientului si cerinte, un magazin de papetarie si birotica in adevaratul sens al cuvantului trebuie sa ofere o gama cat mai larga de produse. Deoarece acest domeniu este unul vast, oferta trebuie sa cuprinda de la cele mai voluminoase si importante produse, precum dulapuri sau vestiare, pana la cele mai mici accesorii, cum ar fi: clipsuri pentru hartie, ace, agrafe, ecusoane, display-uri de prezentare etc.

Astfel, un magazin de papetarie si birotica profesionist contine in general urmatoarele categorii de produse: articole din hartie si plicuri, produse pentru organizare si arhivare (bibliorafturi, dosare, cutii depozitare), furnituri si accesorii pentru birou, sisteme de afisare si comunicare (tabla magnetica/whiteboard, flipchart), mobilier de birou. Optional, acesta mai poate oferi: articole pentru protocol si curatenie, instrumente de scris si corectoare, agende si calendare sau chiar si aparatura/consumabile IT.

Ia in considerare toate produsele de care ai putea avea nevoie atunci cand alegi un furnizor pe termen lung. Avantajul unui singur furnizor pentru orice nevoie consta in faptul ca vei economisi timp si energie!

2. Portofoliu de producatori de top

Pentru a te asigura de calitatea produselor, verifica lista de producatori pe care magazinul respectiv ii comercializeaza. Printre cei mai buni producatori in materie de papetarie si birotica se numara: Xerox Business, Xerox Transit, Euro Basic, +Plus Mobilier, Herlitz, Alco, Esselte etc. Astfel de produse sunt de inalta calitate, cu specificatii tehnice adaptate nevoilor tale. De asemenea, asigura-te ca furnizorul ales iti poate livra si articole suplimentare la comanda, cum ar fi polite in plus pentru dulapuri sau rafturi metalice!

3. Oferte si reduceri de preturi

Pe langa timp si energie, e important sa economisesti mai ales bani atunci cand cumperi produse de papetarie si birotica. In primul rand, pentru ca e posibil sa ai nevoie de mai multe dulapuri sau vestiare metalice ce pot insemna o investitie destul de mare. In al doilea rand, deoarece produsele de papetarie fac parte din categoria consumabilelor, iar asta va necesita un buget periodic pentru a le suplimenta. Alege un partener care sa-ti vina in ajutor cu reduceri de preturi, bonusuri, vouchere, puncte de loialitate sau oferte-cadou!

4. Livrare rapida si gratuita

Un magazin de papetarie si birotica ce-si respecta clientii ofera livrare gratuita la comenzi ce depasesc o anumita suma, in cel mai scurt timp, prin intermediul propriului parc auto sau prin curierat rapid. Totodata, in cazul dulapurilor metalice si a altor produse fabricate din mai multe componente incearca sa gasesti un furnizor care ti le va livra gata asamblate.

5. Comenzi online

Cel mai indicat e sa apelezi la un magazin online unde sa poti vizualiza usor toata gama de produse, sa citesti cu atentie toate informatiile despre acestea si sa le poti comanda simplu si rapid. OfficeClass.ro este unul din cele mai cunoscute magazine de papetarie si birotica din Romania. Comandand online de pe site-ul OfficeClass vei beneficia de numeroase avantaje, prin care si cele enumerate mai sus.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.