Măslinul deţine numeroase proprietăţi semnificative terapeutice pentru sănătatea umană. Pe lângă substanţele antioxidante şi antiinflamatoare, el conţine o moleculă numită oleuropeina, care ajută la reducerea tensiunii arteriale, micşorarea colesterolului rău, încetinirea degradării cognitive şi prevenirea cancerului prin combaterea daunelor oxidative. De aceea, măslinul a devenit unul dintre cele mai utilizate tratamente naturiste din lume.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Oleuropeina, aceasta molecula-minune, se regaseste atat in fructele, cat si in frunzele maslinului. Pentru a beneficia de ea la maximum, fara sa fie nevoie de consumarea unei cantitati mari de ulei de masline, cercetatorii au reusit sa o extraga prin metode speciale si sa o izoleze pentru a o folosi in diverse tratamente naturiste.

Ce este extractul de maslin forte?

Extractul de maslin forte se obtine prin deshidratarea si concentrarea solutiilor alcoolice rezultate prin procesul de macerare a frunzelor de maslin. El are aspectul unei pulberi fine si foarte amare, care nu contine apa, alcool sau celuloza. Acest tratament naturist 100% este asimilat foarte repede in organism si are numeroase beneficii pentru sanatate.

Extractul de maslin forte contine de peste zece ori mai multe principii active decat pulberea de planta, de aceea reprezinta cea mai eficienta forma de administrare a unei plante medicinale. El este considerat drept unul dintre cele mai puternice imunostimulente si antiinfectioase din lume, fiind un ajutor pretios in orice tip de boala, de la o viroza banala, pana la infectiile bacteriene sau fungice. Oamenii de stiinta au realizat numeroase studii prin care au demonstrat eficacitatea extractului de maslin in afectiunile inflamatorii si neurovegetative, cancer, diabet, artrita sau ateroscleroza, precum si efectele imunostimulente si hipotensive ale acestor tratamente naturiste.

Afectiuni pentru care se recomanda tratamente naturiste pe baza de extract de maslin forte:

Cancer

Aceasta boala, de cele mai multe ori fatala, poate fi prevenita cu ajutorul extractului de frunze de maslin, iar daca ea s-a instalata deja, extractul inhiba dezvoltarea ei. Indiferent ca este vorba de leucemie sau de cancer la plamani, colon sau san, daca folosesti tratamente naturiste pe baza de extract de maslin forte, vei resimti efectele benefice extraordinare. Mai mult, acest remediu protejeaza organismul de efectele negative ale radioterapiei folosite in tratamentul cancerului, de aceea oamenii de stiinta prevad ca in viitorul apropiat vor fi concepute citostatice care vor contine extract de maslin forte.

Diabet

Tratamentele naturiste cu extract de maslin forte sunt printre cele mai bune pentru prevenirea diabetului deoarece ele scad glicemia si stimuleaza secretia endocrina a pancreasului. Iar daca diabetul este deja instalat, acest tratament naturist ajuta organismul sa utilizeze in mod eficient insulina produsa de pancreas si regleaza activitatea acestui organ.

Boli ale inimii

Hipertensiunea de gravitate medie si mica poate fi tratata cu succes de catre extractul din frunze de maslin. In plus, acest remediu ajuta la stabilizarea valorilor presiunii arteriale, trigliceridelor si colesterolului si sustine functionarea inimii in parametri normali. El are nu numai efect curativ, ci si profilactic deoarece compusii polifenolici din frunzele de maslin previn formarea placilor arteriale si reduc riscul de atac de cord sau accident vascular cerebral.

Infectii

Tratamentele naturiste pe baza de extract de maslin forte sunt de un real folos celor care se confrunta cu infectii greu de tratat, care s-au cronicizat sau care au recidivat. Ele distrug bacteriile si virusii din tractul respirator si urinar, dar si organismele daunatoare din tubul digestiv. Prin urmare, celulele sanatoase ajung sa fie mai putin vulnerabile in fata infectiilor.

Maslin Extract Forte, de la HealthNutrition, o alegere pentru oameni sanatosi

Maslin Extract Forte, de la HealthNutrition, contine extract pur de maslin, dar si radacina de Astragalus, pentru un plus de eficienta in tratarea diabetului, a hipercolesterolomiei, a hipertensiunii sau a cancerului. Aceste remedii naturiste sunt realizate in Romania, la Brasov, reteta fiind conceputa de biologi romani.

HealthNutrition ofera atat tratamente naturiste de cea mai buna calitate, cat si consiliere de specialitate gratuita pentru fiecare client in parte pentru a se asigura ca remediile sunt administrate corect, in functie de afectiunile fiecaruia. In plus, pentru a beneficia de cele mai bune rezultate, specialistii nostri va vor indruma pe intreg parcursul tratamentului naturist.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.