Atunci când vrei să pleci într-o vacanţă, însă nu ştii la ce agenţie de turism să mergi pentru a o rezerva, Cdi Ognivia Travel îţi pune la dispoziţie unele dintre cele mai deosebite vacanţe. Fie că vrei să mergi într-un sejur sau într-un city break, aici găseşti ofertele optime pentru tine! În funcţie de destinaţie, oraşul de plecare, numărul de persoane, tipul de transport şi destinaţie, poţi alege o vacanţă ideală pentru tine. Pe site poţi căuta multiple oferte, astfel încât să găseşti o destinaţie de vis pentru nevoile tale sau ale voastre!

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sejururi cu grupul, sejururi individuale sau city break-uri sunt doar câteva dintre ofertele pentru care poţi opta de la Cdi Ognivia Travel. Selectează tipul de transport, oraşul de plecare, destinaţia, data de întoarcere, numărul de persoane şi caută unele dintre cele mai bune oferte! În cadrul site-ului poţi descoperi numeroase vacanţe care să se încadreze în preferinţele tale. Sunt deja câteva oferte prestabilite pentru care poţi opta, însă ai posibilitatea şi de a-ţi personaliza vacanţa. Aşadar, dacă aveai nevoie de un semn pentru a pleca în vacanţă, acesta este cu siguranţă unul dintre cele mai bune!

Fie că îţi doreşti o vacanţă pe perioada verii, fie alegi una de primăvară, toamnă sau iarnă, în orice caz vei găsi câteva oferte care să te mulţumească. Acestea sunt detaliate pe site, aşadar nu trebuie să îţi faci probleme cu informaţiile suplimentare. Vacanţele de acest tip includ mai multe beneficii, despre care poţi afla selectând destinaţia dorită. Poţi alege atât vacanţe în exteriorul ţării, cât şi în interior. Alege unele dintre cele mai bune hoteluri şi rezervă-ţi dreptul de a petrece momente de neuitat în cadrul unor destinaţii deosebite!

Cdi Ognivia Travel te aşteaptă cu oferte de nerefuzat!

Dacă tot vine Paştele, ai de ales dintre câteva vacanţe deosebite în mai multe ţări. Ofertele de Paşte includ plecarea cu câteva zile înainte de sărbătoare, astfel încât să poţi avea timp să te bucuri de tradiţii şi de o atmosferă minunată. Poţi pleca în Atena, Florenţa şi Toscana, un sejur în Tenerife, la noi în ţară pentru un Paşte tradiţional, în Bulgaria sau Thailanda, cât şi în alte sejururi potrivite pentru tine.

Site-ul îţi prezintă toate ofertele la care poţi apela, alături de detalii referitoare la acestea. Poţi opta către multiple oferte, care să se potrivească cerinţelor tale din toate punctele de vedere. Descoperă numeroasele vacanţe de Paşte şi nu numai, iar mai apoi rezervă-ţi locul la destinaţia dorită!

Alege ofertele last minute pentru o vacanţă formidabilă!

Ofertele last minute sunt cele pe care le alegi atunci când vrei să te decizi rapid asupra unei vacanţe. De obicei, cele neplanificate par să fie mai frumoase, aşadar acum ai ocazia să o faci! În funcţie de destinaţie, poţi alege ceva exotic şi nu numai, astfel încât să ai parte de un sejur excelent, cu relaxare totală şi multe amintiri pentru tine şi cei dragi.

Pentru a discuta despre vacanţe, o poţi face prin intermediul numerelor de telefon de pe site, cât şi prin intermediul e-mailului ogniviatraveloffice@yahoo.ro. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.