Daca vrei sa fii in siguranta si sa te bucuri cu adevarat de experienta fiecarui drum cu motocicleta, este esential sa alegi casti moto de cea mai buna calitate. In cazul nefericit al unui impact, materialele cu care sunt prevazute la interior absorb cea mai mare parte a socului, impiedicand astfel vatamarile grave si, in unele cazuri, salvandu-ti viata.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Tipuri de casti moto

Exista mai multe tipuri de protectie pentru motociclisti. Cele mai sigure sunt cele full face, care ofera cel mai mare grad de protectie datorita faptului ca acopera intregul cap, inclusiv fata si barbia. Este esential sa le porti la drumuri lungi, cand petreci mult timp pe motocicleta, sau daca obisnuiesti sa mergi cu viteza.

Castii flip up sau modulare ii lipseste partea care protejeaza fata, astfel incat nu este recomandata decat in cazul in care circuli doar in oras, cu viteze normale, moderate.

Casca brain cup acopera doar partea de sus a capului, astfel incat protectia oferita este una redusa. De fapt, specialistii au mari indoieli in privinta ei si o recomanda mai degraba la ocazii speciale, precum o parada a motociclistilor, unde se conduce cu viteze mici.

Exista si casti moto numite open face, care acopera capul, mai putin fata si barbia. Modelul este usor si confortabil, ofera senzatia de libertate si se dovedeste cat se poate de potrivit pentru oras. In schimb, la drum lung si cu viteze mai mari nu te protejeaza de vant, de impuritatile din aer sau de diferitele obiecte care pot sa ajunga in zona fetei si a ochilor.

Asadar, fiecare tip este potrivit pentru un anumit tip de calatorie sau plimbare si trebuie sa il alegi in consecinta. In acest scop, iti sta la dispozitie magazinul online Sport-Mag.ro.

Oferta de casti moto open face – protectie si libertate!

Casca moto W-TEC YM-629 are un aspect vintage si este potrivita in special pentru choppere, scutere si pentru motocicletele Harley. Captuseala interioara moale ofera un confort maxim in timpul utilizarii. Buretele interior este detasabil, astfel ca poate fi spalat cu usurinta. Sistemul de inchidere este usor de utilizat, prinderea in spate facandu-le potrivite inclusiv pentru cei care poarta ochelari. Sunt disponibile mai multe marimi, iar pretul este de 329 de lei, redus cu 15,42% de la un pret initial de 389 de lei.

Daca preferi casti moto cu un design deosebit si in acelasi timp vrei sa profiti de o reducere consistenta, poti alege casca W-TEC YM-333, la un pret de numai 189 de lei, redus cu 45,85% de la pretul initial de 349 de lei. Are un design futurist, cu elemente post-apocaliptice, Este foarte usoara si are o captuseala extrem de confortabila. In plus, dispune de un parasolar detasabil, care ofera protectie impotriva razelor puternice ale soarelui.

Pentru o plimbare cu scuterul sau cu chopperul, W-TEC FS701PF Pink Life este o solutie eleganta, preferata indeosebi de doamne si domnisoare, dar nu numai. Culoarea atractiva completeaza designul retro simplu. Viziera lata, cu acoperire anti-zgarietura, asigura o buna vizibilitate. Captuseala interioara confortabila si moale este complet detasabila si lavabila. Pretul este de 349 de lei, redus cu 10,28% de la 389 de lei.

Viziteaza magazinul online Sport-Mag.ro pentru zeci de modele de casti moto, de diferite tipuri! Siguranta la drum este pe primul plan!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.